maria12 Yakamozzz-1 bir de doğuma giderken size ameliyat önlüğü mü giydiriyorlar onu ne zaman giyiniyorsunuz nasıl oluyor ☺️
Yakamozzz-1 maria12 sancı odasına girince ilk önlüğü giydiriyorlar sonra lavma yapıyorlar sonra da doğuma hazırlık ☺️
Yakamozzz-1 Hazan_yeli25 sanırım öncesinde bilgiler olması gerekiyor tahlil falan istiyorlar en az kaç kere bilmiyorum ama öncesinde bilgiler isteniyor ben gittiğimde yapmışlardı kan ve idrar tahlili gibi
Hamideankara Sedyas Bünyamin’den bende çok şikayetçiyim ,kötü muamelesi ,adamın odasında 4 boyutlu usg var hocam bir kere 4 boyutlu görelim diyorum verdiği cevap şimdi uğraştırma beni bunlarla ,asla tavsiye etmem
Yakamozzz-1 maria12 enfeksiyondan yatıyor sekiz gündür inşallah çıkacak yakında diye umuyorum 🤲🏻 Sancı odaları evet tek kişilik ama yakın almıyorlar bir sürü oda var zaten ebeler yalnız bırakmıyor gitseler bile beş dk da bir geliyorlar. Doğumdan sonra dikişler bitince annemi aldılar içeri sadece sonra birlikte servise geçtik onun haricinde almıyorlar
maria12 Yakamozzz-1 anladım. Allah şifa versin inşallah yavrunuza 🙌🏻çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İlk doğum olacağı için heyecanlıyım merak ediyorum. Rahatsız olmazsanız sormaya devam edeyim ☺️ Sancı odasında ne kadar kaldınız tahminen. O kadar yalnız kalsam acaba üzülür müyüm duygusal olur muyum diye düşündüm. Bir de dikişlerden sonra anneniz girmiş ya ben mesela kimse gelsin istemesem hemşireler yardımcı olup beni giydirirler mi ? Çünkü benim annem değil kayınvalidem gelebilir belki rahat edemem.
maria12 Yakamozzz-1 servise geçerken pijama mı giydiniz hemen nasıl oldu ☺️ Her detayı öyle merak ediyorum ki. Çok heyecanlı bir süreç benim için. Bir de çok az kaldı hiç değilse az çok bilirim bir şeyler diyorum ☺️☺️ Dikişleriniz acıyor mu bu arada kaç günde toparlandınız? Ebeler güzel diker inşallah. Doğuma doktorlar hiç müdahale etmiyor değil mi
Oznur_08 tugbaa_ buharaya demete gidiyorum normal yani ben demesem nedense demir hapı bile vermiyordu 🤷🏻♀️
Yakamozzz-1 maria12 heycanınızı tabiki anlıyorum çünkü bende öyleydim 🙈 annem sancı odasına gelince pijamalarımı giydim hatta banyoda belden altımı yıkadım kendime geldim biraz :) bebeği de hemşireler giydirdi servise götürdüler benim dikişlerim cok fazla oldu içten. Bebeğim yırtarak geldi. Dikişlerde zorlandım biraz oturup kalkarken iki üç gündür daha iyiyim dikişlerden yana bir de ben dinlenemedim kuru tutmam gerekiyordu dikişleri gündüz hastanede olduğum için cok kuru tutamadım o yüzden geç iyileşmiş olabilir. Bu arada dikiş atılırken hiç hissetmedim sadece doğumdan sonra cok acıktım ve cok üşüdüm baya titredim. Doktor da bir kere geldi doğum nasıl diye sordu bilgi aldı o kadar.
maria12 Yakamozzz-1 sağolun tekrardan. Aklıma gelmeyen ama önemli gördüğünüz bir şey olursa da yazabilir misiniz belki sormak aklıma gelmez. Anneniz eşyaları alıp geliyor değil mi pijamaya o şekilde ulaşıyorsunuz. Bir de bebek ne oluyor o esnada kime veriyorlar giydirip. Annenize verirler değil mi eğer hastalık yoğun bakımlık durum olmazsa. Dikişlerden korkuyorum ben de. Ebeler kötü diker mi diye özellikle rica ederim diyorum ben güzle dikmeleri için. İnşallah gıcık olmazlar ☺️☺️
maria12 maria12 bebek hep yanınızdaymış. Üstte yazmışsınız şimdi tekrar okuyunca gördüm kusura bakmayın. 😍
Yakamozzz-1 maria12 doğum yapınca onlara haber veriyorlar doğum oldu diye bebeğin ve senin kıyafetlerini istiyorlar o şekilde ulaşıyorsun. Hastane işlerini hep annem yaptı ben servisteyken topuk kanı bebek muayenesi hepsine annem götürdü verirler ona tabiki. Doğum sonrası cok yorgun ve aç düşüyorsun hastane çantana muhakkak yiyecek birşeyler koy ben doğum esnasında su istemiştim ebeden hep cok susamıştım sonrasında da cok acıkmıştım. Gece doğurdum içinde yemek alacak yer yoktu sabaha doğururum diye bekliyorduk hepimiz o yüzden kek bisküviyle geçiştirdim :) Yani benim dikişlerim cok oldu en son nasıl dikiyorsanız dikin de kapatın demiştim aşırı üşümüştüm 😀 şuan nasıl dikildim bir bilgim yok 🤭 ayrıca bebişiniz de büyümüş kavuşmaya az kalmış ben 38+6 da doğum yaptım :) inşallah siz de sağ sağlim kucağınıza alırsınız :) sorularınızı cevaplamak benim için mutluluk veriyor kendi yaşadığımdan size faydam dokunuyorsa ne mutlu bana ☺️
maria12 Ben eşim de yanımda olsun çok istiyorum. Keşke özel oda imkanı olsa. Dolu olmazsa şansıma belki ayarlarım. ☺️
maria12 Bu arada gerçekten tekrar tekrar teşekkür ederim. Bazen bazı insanlara bir şeyler soruyoruz zorla cevap veriyorlar. Sanki söyleseler anlatsalar ne olacak. Bize de faydaları dokunur. Sizden Allah razı olsun. Vakit ayırdınız yazdınız. ☺️
maria12 Yakamozzz-1 tamamdır yemek önerisi çok iyi oldu mutlaka poğaça vs buzlukta hazır bulundurayım. Giderken hemen çantama atarım 😍 en azından beni neler bekliyor biliyorum artık ☺️
Yakamozzz-1 maria12 evet evet muhakkak bulundur ben hurma falan koymuştum ama yetmedi bana 😁 bir de ebelerin komutlarını dinle ben biraz ıkınmayı yapamadım cok zorlandım inşallah sen güzel şekilde yaparsın bebişini alırsın kucağına :)
maria12 Yakamozzz-1 tamam inşallah onlar öğretsinler de elimden geleni yaparım. Siz neden yapamadınız ağrılardan mi? Bir de bana bi doktor epidural gelecek yakında demişti acaba gelmedi mi hala ☺️