Secily Tugcike açıkçası henüz aşermem olmadı canım her seyden yiyorum ama sivilcelenmem var epey çenemde hiç eksilmiyor diyebilirim😁
deletedmom40 Tugcike Valla biz öğrendik eve geldik eşimle çok sevindik evdekilere söyledik dediler hömm kız olsa daha iyidi dedim oğlunuzla alakalı bişey ben tek yapsam kız yapardım burun kıvırcaksanız hiçbirinize göstertmem çocuğu ay yok canım sağlıklı olsun demeye başladılar
deletedmom40 Tugcike tatlıya ekşiye hiç bakmıyo ben ikisini üst üste koyup yiyodum hala daha öyleyim 😄
Sumeyye12 Nesslihann-msr kiz banada 11+3 de erkek dedi kontrolu bekliorum bende cinsiyet icin tam belli olur 17.haftamda..bendede kesin öyle olur farketmez benim için gerçi ilk çocuk..peki canin tuzlu mu yoksa tatli mi cekio en çok..misal benim ekşi kara erik cok severek yiorum ama limon asla yiemem ama limonuda 9 haftalik olana kadar cok yedim sonra bi tiksindim halen devam edio limon a. Karsi..çikolatayida 13.haftaya kadar agzma almadim ama simdi oturup bi kutu yesem bana misim demem o derece😢sende nasıldi canm
Nesslihann-msr Sumeyye12 ben de acı ekşi şeyler yiyorum :) tatlıyla aram hala pek yok canım. Nadiren canım tatlı istiyo. Bizim de öyle ilk bebeğimiz cinsiyet hiç önemli değil. :) Allah gönlünüze göre verain inşallah
biiiidamla Secily benim oğlumda da 11 haftalık iken cinsiyeti söyledi dr erkek diye ...bende çok erken daha sonradan değişmesin dr bey dedim hayır asla değişmez erkek geliyor dedi ve bana cinsel organından değil gelişiminden ve iman tahtasından anladım dedi.ben iman tahtasını anlamadım annem anlattı ben saf saf bakınca 😝
Annesinin1tanesi Secily 11. Haftada kız dedi 30. Haftadayız hala kız doktorun tecrübesinden değişebliyor 🤗
LivaLiva Secily Benimde doktorum perinataloji uzmanı aynı zamanda , 11 haftalıktık bizde ve cinsiyetini Söyledi yüzde seksen kız dedi su an 29 haftalığız değişmedi ben doktoruma her konuda daha çok güveniyorum zaten ama bende hissetmiştim kızımız olacağını 😍👼🏻🙏
Beste2 Secily Merhaba, bende dün tam 11 haftalıkken doktora gittiğimde %95 ihtimalle cinsiyeti söyledi, hatta bize de gösterdi, kesin filan dedi, tabi yine de bir sonraki kontrolde ne derler bilmiyorum 🤗
Mavi1 Beste2 insanda hep bi şüphe bende 12. haftalıkken öğrenmiştim ama değişir mi acabalarla kesin diyemiyorum :)
Mavi1 Beste2 insanda hep bi şüphe bende 12. haftalıkken öğrenmiştim ama değişir mi acabalarla kesin diyemiyorum :)
biiiidamla Makbuss canm göğsümüzün olduğu yerde ki kemikler varya oraya verilen isim Google’dan bakarsan daha net gösterir anlatamadım tam olarak sanırım 😅 iyi bayramlar diliyorum 😃