pia34 umudumvar2 reglim geciktiği 3. günü hızlı testten yapmıştım. Hamile olduğumu öğrendikten baya sonra göğüs hassasiyeti başladı bende. Ki normalde reglime yakın göğüs hassasiyetim olurdu o dönemlerde.
Bfduam umudumvar2 bazen olurdu, sürekli olmazdı. Gecikme durunu çok sıkıntı negatif olmasa siperde, gecen ayda ben yaşadım ya, bir haftaya yakın gecikti kanda negarifti, sonra oldum. Inş senin geç döllenmedir, değilse de hiç üzülme bi dahaki aya inş.
Susamtanem1 umudumvar2 benimde normalde öncesinden çok ağrır canım çok yanardı ama o ay hiç gögüs ağrım şişliğim olmadı tabi sonraki ay felakettti
Nusyaa umudumvar2 kuzum belirtiler herkeste farklı olabiliyor. Ben hamile kaldığımda göğüs hassasiyetim olmamıştı mesela
umudumvar2 Nusyaa anladım kuzum teşekkür ederim senden pozitif müjdeli haberler bakliyoruz inşallah dualarımdasın 🤲🤲
umudumvar2 Bfduam sabahtan beri bayagı yorumlar okudum geçmiş postlar falan belirtiler göğüs hassasiyeti ile ilgili ve kasık ağrısıyla ilgili de biri şu yorumu yapmış belki senin postundaki soruya cevap olabilir hamile kaldıgı ay yumurtlamadan sonra kasıklarında ve yumurtalık bölgesinde oyuluyormuş hissi varmış belki döllenme hissi olabilir
Bfduam umudumvar2 benimde oyulma kazınma hissi vardı evet, bir hafta sürdü geçti, şu an normal adet öncesi belirtiler var. O topiği bulup atabilir misin bana? Çok benzer yaşamışız.