umudumvar2 KIzlar benim normalde adettten önce çok aşırı göğsüm ağrır ama adet günümü geçtiğim halde hiçbir hassasiyet yok gebelik idrar testi negatif çıktı bu ihtimali yaşayan var mı
kucukadam umudumvar2 benim normalde göğüs agrim olmaz ama hamilelikte oldu hatta ben adet oluyorum sandim eşime de ağrı var adet oluyorum dedim günüm geçince test yaptım çıktı
emiras59 umudumvar2 ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım en belirgin belirti dedikleri halde kişiden kişiye değişiyor
Bfduam umudumvar2 topiğini sevsinler:) Ben canım, ne göğüs hassasiyeti ne de akıntım olmuştu, hala da bu ikisi pek olmaz, ilerleyen haftalarda göğüs hassasiyeti olmuştu ama.
umudumvar2 kucukadam benim normalde adete yakın çok göğsüm ağrır ve şişer ,ama şu an adet günümü geçtim ve şişkinlk de yok ağrı da yok
umudumvar2 kucukadam 3 gün oluyor, adetim bazen değişebiliyor iki üçç gün ama şu an göğüs ağrımın olması gerekti nrmalde adetten bir hafta önce başlar
Nymphadoraa Benim de adet olmadan bir hafta önceden göğüs ağrım olurdu dokunamazdım oradan anlardım olacağımı. Yine aynı şekilde hafif karın ağrım da başlardı. Ancak hamile olduğum zaman bunlar olmadı oradan şüphelenmiştim. İnşallah hamilesinizdir ☺️
umudumvar2 Nymphadoraa inşallah umut oldunuz benim de öyle şu an adetim geçti ama hiç göğüs hassasiyetim yok , inşallah siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz
nslhnblblky umudumvar2 canım ben şu an 5 haftalık hamileyim daha bugün göğüslerim ağrımaya başladı benim normalde adet olmadan da hiç ağrımaz şişmez tek belirtim adet gecikmemdi adetim 2 gün gecikti test yaptım silik çizgiyi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Nymphadoraa Ben şüphe ettiğim için 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı. 3 gün kala kan testi verdim 111 çıkmıştı. Adetiniz geçmiş aslında normal kaset test yapmasanız yüksek ihtimal çıkar. Kesin yolu ise kan vermek tabi hiç uğraşmadan kan da verebilirsiniz
Deniz1634 umudumvar2 Ben adet gunumun sabahında ucuz testlerden almıştım ve hayali ni cizgi direk belirdi öğlen olmadan saat 11 gibi gittim sağlık ocağında kan verdim ertesi gün beta 39. Kusur çıkmıştı. Allah inşallah sizede nasip etsin . Çok bekletmeden inşallah.
Nymphadoraa umudumvar2 göğüs ve karın ağrım olmamıştı dediğim gibi normalde bir hafta önceden başlardı. O ay ovulasyon testi de kullanmıştım o yüzden yumurtlama tarihini de biliyordum. Bunun dışında dikkat çekici bir belirtim olmadı
umudumvar2 Bfduam hoş geldin kuzum, sevgili topik başkanımız @EsrSvm kadar güzel anlamlı topikler açamasam da kendimce soruyorum bir şeyler 😊 Demek olabiliyormuş benim normalde çok ağrı olur şu an nötr ama testlerim de negatif 🤦♀️