Gul9227 hamileliğimin başında 3 ayrı doktorla görüşmüştüm. Bu yeme içme işleriyle ilgili bilgi kirliliği o kadar fazla ki en çok bu konuda sorular sordum 3 doktora da. Ne yemeyim ne içmeyim? Hepsinin ortak cvbı, abartmadığın sürece her şeyi yiyip içebilirsin. Çiğ et kırmızı çizgi. Asla tüketmemem gereken tek şey çiğ et dediler. Kafein uyarıcı olduğu için ilk 3 ayda biraz daha kontrollü tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ama bir bardak kahve, kola, çay vs. içince çocuğunuza bir şey olmuyor😊 böyle bir şey mümkün değil. İlk 3 aydan sonra daha da rahat oluyor her şey. Şunu yeme leke olur, bunu yeme çocuk düşer falan hepsi hurafe yani. Folik asiti sakın ihmal etmeyin. Bedeninizi çok yormayın. Bol su için. Bu aylarda siz beslenmeseniz bile depolarınız bebeğe yetiyor çünkü o henüz minik bir hücre. Bir karınca ne kadar yemeğe ihtiyaç duyar mesela? Böyle düşünün. Kalbi durmuş bir bebeğiniz varmış, doktorla paylaşın, normalde bu dönemde ayda bir kontrole gidilir siz daha kısa periyodlarda kontrole gidin. Çok sağlıklı, ağrısız sorunsuz bir gebelik dilerim❤️