Adilekorkmaz Serefim benimde basima geldi ikinirken ister istemez oluyor kimse birsey demiyor temizlikci ve hemsire basinizda bekliyor hepsi kadin ebe sakin ikinmayi birakma devam et dedi bana o an umursamiyorsun
Mucize_ Sanırım bu lavamın en güzel yanı bağırsaklarımızın tamamen boşalması olcak😂😂 insan bi rahatlar ama sonra bi kaç gün
ireem1711 Normalde almıyorlar ama benim bulunduğum yerde kadın doğum ek binada ve kalabalık değildi, doğumda sabaha karşı 4 buçukta olduğu için eşimi de aldılar doğumdan sonra hemen yanıma şanslıydım. Akşamüstü de çıktık zaten hastaneden 😂
tandirella001 Serefim ah canım benim önceden doktordan rica et dinler belki. Ben özele gidiyorum ama devlet hastanesinin teçhizatı daha iyiymiş diyorlar . Yaparlar bence
Dilemege Serefim bende çok utanırım diyordum inan ki o sancıdan aklına bile gelmiyor 🤦🏼♀️ Bana yap hadi sıkma kendini yapmamak İçin dediler yoktu zaten tuvaletim gece en son yemek yemiştim hastaneye gitmeden de ihtiyacımı gidermiştim doğum yapana kadar bişey yiyip içmek yasaktı su dahil o yüzden yapmamıştım 🤭
SutlacimiYedimmiBen Margaret sonda olduğunu sanmiyorum çünkü surekli takili degildi ara ara gelip islem yapiliyrdu sadece
ZeynepveMehmet Margaret sezeryandaki gibi torbalı sondalardan değil. Sadece mesaneyi boşaltmak için sondanın ucunu takıyoruz. Mesane boşalınca çıkartıyoruz. Bana da yapıldı acı verici bir işlem değil. Sancıyla hissetmiyorsun zaten. Doğumun başında wc ye gidebiliyorsun. Doğum ilerledikçe özellikle 8 cm ve sonrasında biz gebenin wc ye gitmesini önermiyoruz. O yüzden sondanın ucuyla biz boşaltıyoruz.
SutlacimiYedimmiBen mutluaile11 bana takmadilar sonda ara ara gelip cektiler normal doğumdu sezeryan degildi
CerenCyln Serefim canım lavman yapılıyor doğum için yatışın yapılınca sonra tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorsun zaten çok sıkıştığında hemşire lavaboya git diyor, ıkınmadan tuvaletini yapıyorsun. Ben yine de WC deyken elimle bebek çıkar diye korkumdan vajina bölgemi tutmuştum 🙈
Mom2525 Enjekte edilen sıvıyı biliyorum çocukken bağırsak dugumlenmesi sorunu yaşadım ve doktor sıvı fitil vermişti annem enjekte ederdi 5 dakika içinde tuvalete çıkabilirsin acı vs hiçbir şey tabiki olmuyor aynı ilaç dediğiniz gibi hatta diyorum zararı varmıdır haftada bir kullansaydim keşke diye 🤣