Cansugurses Serefim canım normal doğum yaptım ilk kızımı lavma yapıyorlar zaten doğuma almadan içini temizliyorlar sezeryan da kardeşim oldu aç çağırıyorlar onunda öyle bişey olmadı öyle bişey olsada zaten bebeğinden önemli değildir onlar alışmışlardır
Cansukrb Cansugurses valla iki doğum yaptım ikidindede lavma falan yapmadılar ilk doğumda bişey olmadı ama ikincide bildiğin büyük abdesti yaptım istem dışı doğum aninda
Hiranurecrin Serefim iki defa doğum yaptım yani sancıları çok iyi bilirim ama lavman hiç yapılmadı bana😂gerçi doğruya ne kadar acıtsa da sancılardan daha kötü değildir ya😂
Zeynep2738 Serefim alın benden de o kadar. Çok korkuyorum ve merak ediyorum ki metabolizması çok hızlı çalışan biriyim
Serefim Omerhatice Rabbim Hepimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun inş doğum korkusu vb hiç bir şey yok çok şükür ama bu tuvalet olayı beni etkiliyor
Omerhatice Serefim etkilencek olayları düşünme canim gittikçe daha çok korkarsın çünkü korkulacak hiç bisey yok emin olabilirsin 🙏😊
Serefim 34_21_23 ama herkes bir olmuyor ya geçenlerde sancım var diye gittim ebenin yüzü bi asıktı bi göreceksiniz tırstım yani 😟
Serefim aannepandaa dpgrı söylüyorsunuz aslında şimdi hasta hakları da çok ama kendinizi mecbur gibi hissediyorsunuz ya onlara o duygu kötü
Birmelekannesi27 Serefim canim benim Dogum aninda ikinirken geldi tuvaletim söyledim Ebeler kakani yaparmis gibi yap sorun Yok dediler ve arada tuvaletini yapiyorsun ister istemez ikinmayla birlikte onlarda anlayisla karsiliyorlar ♥️
Birmelekannesi27 Serefim cok sevindim canim Eger sancin baslarsa hemen gitme hastaneye dayanabildigin yere kadar Evde dayan sicak suya gir Ben cok faydasini gördüm
ireem1711 Serefim bende devlette yaptım doğumumu bence eskisi gibi değil devlet çekinmeden davranırsan ezmeye çalışmazlar dikkat ederler bence onların kızdığı şey kaba sabalık yoksa onlarda insan yani 😂😂