WmonallissA Ceydacetin24 orasını bende tam bilmiyorum ama dr benim hamileliğimin erken döllenme olduğunu düşünüyor, 32. Haftada 2.585 gr, boyuda 47.5 cm geldi, yani normalde bence sat önemli diye biliyorum.
oguzkaganinannesi WmonallissA ben 30.haftada gittim muayeneye 1700 dedi doktorum kilosu için. Çok mu geride acaba
BurcuLice oguzkaganinannesi bizde bu gece 00:00 da 33 haftalık olacağız çok şükür beşiğimizi aldık küvet takımımız hazır geriye sadece yıkanıp hastane çantası hazırlanacak nevresimimiz yıkanacak o kadar onuda haftaya yapacağım inşallah
WmonallissA oguzkaganinannesi muhtemelen normaldir canm ortalamayı bilmiyorum inan ki, gelişiminin iki hafta önden gittiğini doktor bana öyle söylediği için ordan biliyorum,
ironbaby oguzkaganinannesi benim 1410grmdı o haftada, doktor geri demedi🙄 aynı haftada arkadaşımınki 1600grdı onun doktoru çok iyi demişti. Şimdi merak ediyorum ne kadar oldu acaba diye
Yesimmm12 oguzkaganinannesi valla bende 33+3 oldum daha kıyafetleri bile yikamadim bu hafta sonu inşallah cantami falnda hazirlicam üşengeç link tuttu bu aralar uykum geliyo is göremiyorum 😞😁
2015seis Bende 33 haftadayim canim Allah 30 haftalikken ayarldim hepsini erken dogum riski oldugu icin ama insallah gününde dogar
mucizemm_3 oguzkaganinannesi benimde herşey hazır sayılır bi hastane çıkışımız gelecek o da bu hafta gelir Herşey yıkandı ütülendi belli olmuyor bizim gelininde erken doğum riski yoktu ama 34 birden sancısı tuttu ve doğum yaptı tedbirli olmakta Fayda var
Sakel28 Bizimde 30. Hafta itibariyle her şeyimiz hazır şimdi 33+4 olduk, 32. haftada doktor bir hafta önden gidiyor gelişimi demişti ve gittikçe ağırlaştığım için çantamızı erken hazırladım şimdi oğlumuzun yolunu gözlüyoruz 🥰🥰💙💙
oguzkaganinannesi Sakel28 iyi olmuş canım senin için. Normalde ben de hazırlardım da sınav böyle işimi uzattı
Gamze2259 oguzkaganinannesi bizimde tahmini doğum süremiz 10 Haziran. İkinci bebek zorunlu sezeryan olacak. Bı aksilik olmazsa Mayıs sonu yada Haziran başı olacak muhtemelen. Bugün tam 29 haftalık olduk.esyalarinin hepsi hazır yıkayıp utuleyip koydum. Benimkiler de öyle. Hastane çıkışlarını da fazla fazla koydum. Kendime pijamada. Şuan bir tek isim nakışlı 10 lu set sipariş etmiştim onu bekliyorum yıkanıp utulencek birde kendime ekstra gecelik almak istiyorum. Onun dışında eksiğimiz yok gibi. Kalan ufak tefek şeyler doğum sonrasında olabilecek gibi. Ben son ana bırakmak istemedim. İnsan ağırlaşıyor bel ağrısı fln çok oluyor o yüzden hemde sezeryan da olsa her ihtimale karşı elimin altında olsn dedim. 🙈 Tabi herkes farklı düşünebilir. Birde ben herşeyi tek başına yaptım ayrıca ilgilenmem gereken bir çocuğum daha olunca mecburen 🙈
oguzkaganinannesi Gamze2259 haklısın ben de her şeyimi tek başıma yapıyorum kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. İnşallah bir an önce benim de işlerim biter. Gireceğim sınav da bu son şansım olacak gibi bi daha hazırlanma ihtimalim çok düşük. O yüzden şu an ona daha çok önem veriyorum aslında
Pembebulut00 Burayı okudukça telaşlanmadım desem yalan olur 29 haftalığız gelişimi 1 hafta önden gidiyor en başından beri ama bir etkisi olur mu bilmiyorum 😊 Odasına başladık daha dolap vs. gelmedi o yüzden kıyafetleri yıkamadım bebek eşyaları hepsi alındı. Ama kendime daha hiç alışveriş yapmadım yavaştan evhamlandım🙈
Seher24 Pembebulut00 oda kurulacak elbiseler yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak odanın temizliği yapılacak😂 bence evhamlanmalısın 😀 son zamanlarında agırlaşırsın yapamazsın yapıncada çok yorulursun🤭
-Kbra8- oguzkaganinannesi canım bende 32+1. Bugün kıyafetlerinin yarısını yıkadım diğer yarısını da yarın yıkayacağım. Ertesi gün de ütü yapsam üç gün. Bi gün de çantayı hazırlasam 4 günde bitmiş olacak inşallah. Eğer sınavın önemliyse sınava yoğunlaş. Sınav bitince direk kendini yıkama ütülemeye hazırlarsın.
Zhrblt Edadncl55 benimki adet dönemine göre değil geç döllenme olduğu için adetim 9 ağustosdu ama bebeğe göre değiştirilip 23 ağustos yapıldı benim
inocan Melikeeslemm ben de 30 um 🥰 32 de çantamı hazırlamayı planlıyorum. Bir kaç ufak tefek şeyler eksik ama en önemli eksik bebek beşiği ve dolabı 😂
Melikeeslemm inocan bitirdik biz çok şükür 🙏 4. Ayımız da aldık beşiği arabayı ablasinin dolabına ortak oldu 😊
Merinosunannesii oguzkaganinannesi canım geç kalmazsın da yorulursun bir anda hepsini yaparken ben basla derim bizim eksiklerimiz kalmadı odasını kurduk yerleştirmiştim taşınma işi çıktı 😒bakalım nasipse bugun odasında eşyaları yerleştirmeyi düşünüyorum halim kalırsa evde her yer her yerde geriyede bir tek hastane çantamız kalıyor 34+1iz😍
archmom oguzkaganinannesi ben 31. Haftamdayım 33. Haftamda kontrolüm var hazırlıkları doktorla görüşmeme göre tamamlayacağım. Tüm alışverişler bitti . Dolap kuruldu . Beşik kurulumunu yaptırmadım kutuda bekliyor . 35. Haftada yıkama ütüleme yapmayı planlıyorum aksi bir durum gelişmezse . Çok erken yapanlarda var okuyorum . Tercih meselesi tabi . Ben agırlasmadım hiç o yüzden biraz rahat davranıyorum sanırım 🥰🙏🏻