Symazturk mrsuzekturk kesinlikle koyun derim Fatih hem çok güzel anlamlı hem de babasıyla aynı ismi taşıyacak. Çevremde babasının ismi ve yanına bir isim daha koyanlar var uğursuzluk dedikleri şey tamamen insanların uydurması . Eşimin ismi Enver ben de Ender koymayı düşünüyorum mesela uyumlu olsun diye istiyorum o zaman bu da uğursuzluk getirir. Hiç takılmayın insanların dediklerine 😇
Mom040 Ben istemiyorum ama eşim istediği için koyacağız, maalesef iki isimli olacak çocuğumuz. Hurafelere genel olarak inanmadığımız için hiç şansım yok. :)
mrsuzekturk Mdnyldz çoookkk çok güzel inşallah nasip olur çocuklarımızı kucağımıza almak ne güzel insanlar var burda ki bana destekmolup fikrimi değiştirtmediler
mmavi mrsuzekturk siz neye inanirsaniz o olur. Yarin obur gun koyduktan sonra en ufak birseyde bak ismi koyduk ondan oldu diyecekseniz dusunun. ama bana sorarsaniz ugursuzluk falan sacmalik ne uyduracaklarini sasirmislar. ben olsam koyardim.
MelSer mrsuzekturk yok artık uğursuzlukla ne alakası var 🤦🏻♀️ Kuzenimin 2 oğlu var ve ikisinede kendi ismini verdi. Birisi 22 yaşında hukuk öğrencisi diğeri 12 yaşında okula gidiyor. Hiçte uğursuzluk filan yaşamadılar maşallah gayette güzel hayatları. Öyle cahillerin söylediklerine inanmayın 🤗
Ozlem23 mrsuzekturk ne alaka uğursuzlukla bizim bı tanıdığımız koydu hiçte bişey olmadı inanma böyle şeylere istiyosan koy tabi