Bademmmm melmural bende aynı 36. Haftadyım bende asla uyuyamıyorum sabah mı uyuyorsunuz geç mi kalkıyorsunuz
Safiisafii melmural aynı durum bende valla gözlerim yanıyor artık galiba lohusalığım benim şimdiden başladı 😂😂
Smyy00 Asyakuzusu bende de 30 da başladı uykusuzluk millet son haftalara kadar uyuyabiliyor neden böyle oldu anlamadım :(
Asyakuzusu Smyy00 Valla bugün gittim acile. Artık dayanamıyorum diye ağrılarım uykusuzluğum falan. Ultrasonda bebeğede baktılar. Ben burda acı çekerken karnımdaki hanfendi sırıtıyo🤣 Töbe yarabbim
Minnosunannesiii melmural bilmiyom ki ne şekil oldugunu valla sağ göğsümün altında şöyle sanki Birşey le ittiriyorlar mide boşluğun olsa gerek orası 🤣 ben ayağı diye düşünüyorum
melmural @Minnosunannesiii biraz daha büyüsün daha neler yapacak annesi 🙈 2 haftadır uyku uyuyamıyorum geceleri harekete geçiyor benim ki 🤰🌸
Minnosunannesiii melmural yaaaa kurban olurum ben onu Yaradana delisin parçaladın karnımın içini 🤣 karnım ağrıdıkça hissettikçe allahım diyorum ne güzel bir duygu ağrıyooo amaa hoşuma gidiyor
Serifeisitmir Uyuyun arkadaslar buldugunuz her firsatta işi gücü birakin bebisler dogduktan sonra zaten uyuyamiyorsunuz😂😂🤭 herkes soylerdi ama inanmazdim doğruymuş uykuya hasret yasiyirum resmen 😂😂😂
Smyy00 Bademmmm ben 1 gibi yatıyorum fakat kaçta yatarsam yatayım sabah 5-6-7 bazen sabah namazına kadar uyuyamıyorum sabahı kılıp öyle uyuyabiliyorum sonra da 12 de ancak kalkıyorum doğal olarak her gece yatıyorum uykum var ama kesinlikle uyuyamıyorum
Merved91 melmural merhaba bende 36 haftalığım. Geçen haftalar daha bir kabustu sabah 5-6ya kadar oturuyordum bu hafta biraz düzeldim 🙏🏻🙈 vücut yoruldu sanırım. Belki sizinde bir kaç güne düzelir 🙏🏻 Kimileride diyor bu uykusuzluklar doğumdan sonrası için ön hazırlık 😊
2prensannesi06 melmural bende 36 ama uyuyamıyorum dk bi wc gidiyorum kaşıntı başlıyor sırt ağrısı koca göbekle oraya dön buraya dön uyku bile eziyet oldu valla 🙄