Semanurclskn Bhralp0501 sanırım bende öyle. Eşimi yolcu ettikten sonra 11 12ye kadar yatabiliyorum bende kahvaltı yapıyorum öğleden sonra canım bişey çekerse yiyorum ya da midem kazanırsa atıştırıyorum sonra akşam yemeği bazende meyve
lentil Leylarana 2 hafta sonra gittiğimde sorayım ozmn. Peki o şişkinlik beraberinde kilo da getirdi mi 🙈
Ozgu_momy Semanurclskn 9. Hafta gibi başladı ama şiddetli değildi daha çok eskisi kadar yiyecekleri sevmemek diyelim ama zamanla azaldı ☺️
Ozsa Semanurclskn ben 31 hafta ikizlere hamileyim canım 68 ile hamile kaldım şuanda 70 kiloyum bende gebelik şekeri çıktı diyetisyen ile yaptığımız programa uyuyorum sabah yumurta zeytin beyaz peynir kaşar tam buğday ekmeği salatalık domates ceviz yiyorum ara öğün 1 meyve yanında süt veya yoğurt çerez öğlen çorba sebze yemeği tavuk et fln yiyorum ara öğün yine aynı meyve yoğurt süt akşam da yemekte ne varsa az az yiyorum bazen çikolata hamburger vs kacabiliyor tabiki ama patades pirinc pilavı hamur işi abur cubur yasaklandı şekerden dolayı arada kaçamak olsa da 😊😊
Semanurclskn Ozsa sadece 2 kilo mu 😮😮 üstelik ikiz bebişlerin var onlara rağmen inanılmaz gerçekten , bebeklerin kilosu da dahil mi buna 😊
Ozsa Semanurclskn bebeklerin kilosunu yarın ogrencem ama.doktorum hep güzel sıkıntı yok bebeklerin kilo aliyo sen almasan da olur dedi 🤣 bende şaşırıyorum bazen ilk 3 ay ama çok bulantım oldu yemek yiyemiyordum o sıra çok zayiflamistim
Semanurclskn lentil doktorunla detaylı konuş gittiğin zaman beslenme konusunda bu ay sonu bende gitcem kalp atışını duymaya inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı 😊
Boncukbeyinannesi Semanurclskn ben diyetisyen eşliğinde diyet yaptım ve sürekli değişen bir diyetin vardı. Burdan tavsiye alıp uygulamayin lütfen diyet kişiye özeldir
Baobap Semanurclskn artık beslenmeyi bırakıcam🤦♀️ Normal yiyor içiyorum ama tartı obezler gibi beslendiğimi düşünüyor. Çok sinirlerim bozuluyor🤦♀️
MKrasnic FatmanurAyz doktorum sınırsız dedi, diyetisyenim de iki tane. Zararı yok canım maden suyunun, tabi sade ve doğal olanı kullanıyorum
Rabiabl 5+3 hamileyim dere otu yenir mi hamilelikte maydonozun yenmeyeceğini biliyorum ama canım çok dere otu maydonoz istiyor🌸🙈
Baobap Rabiabl çiğ et hariç her şeyi yiyebilirsiniz. Maydonozun size zarar vermesi için ortalama 80 demet tüketmeniz gerekir bir günde. Sanırım o kadar tüketemezsiniz😄 maydonoz çok sağlıklı bir besin. Rahat rahat yiyin.
Adakbebek2020 Rabiabl canım maydanoz idrar adet söktürücü özelliği oldugu ıcın pek önermiyorlar ama ne kadar dogrudur bilmiyorum 👍
Sosyoplb Bende iki öğün yiyorum kahvaltıda iki ya da üç dilim tam tahıllı ekmek akşam genelde ekmek yemiyorum ara öğün meyve,kuruyemiş,süt akşam mutlaka yatmadan kefir içiyorum sabah lavaboya daha rahat çıkabiliyor insan haftadayım şuan 5 kilo aldım
FatmanurAyz MKrasnic bende ıcıyorum da acaba zararı olur mu diye gun aşırı ıcıyordum teşekkür ederım 🥰
Semanurclskn Sedagmlksz hazır yoğurttan kaçınmalıyız bence ne kadar da olsa katkı maddesi var ve süt tozundan yapılıyor en güzeli ev yoğurdu içine meyve de koyabilirsiniz
Damla60 Neseee Bende de şeker var düzene almaya çalışıyorum. Tokluk ozellikle yuksek çıkıyor Nasıl liste uyguladınız acaba .
Neseee Damla60 protein ağırlıklı bı diyet programı uyguluyorum saatlerine dikkat etmeye çalışıyorum bu konularda en güzeli diyetisyenle çalışmak kafamıza göre yapılacak bişey değil malesef çünkü en ufak bi aksilik bebeğin gelisimini etkiliyor