Birminicikanne UraSsmom gece yemek yemmesem cok uzulurum pasa pasa yuvarlaniyim benn yurumek yerine tesekkur ederim….☺😯
Merveblt38 Bende 52 ile hamile kaldım ilk 3 ay 9 kilo aldım ama sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım iştahım açıldı hiç bulantı sorunumda olmadı yedim durdum ama 20 li haftalarda düzene girmişti kilo alımım
Birminicikanne zerana umarim ikizim gibi olurum 27 kilodan sonra hic bebbek dogurmamis gibi gobegi birak tek bir catlagi yok maslah bu dogum isi biraz gennetikmis tek tesellim oo 😂😂😂
kmslksrr Birminicikanne valla sende bendenmişin kardeşim.Bende 53 ile hamile kaldım şimdi 61 kiloyum.19+6 olduk bugün:)
Birminicikanne kmslksrr umarim bebeklerimiz doogarken kilolarimizida getirir yaninda baska turlusu zor bizim icin 😂😂😂
kmslksrr Birminicikanne Rabbim nasip edip normal doğum yaparsak yırttık:) sezeryan yaparsak çok da gitmez :) benim anne teyzeler göbekli benim göbek 1 ay önde gidiyor büyüklüğü😆🙂
Birminicikanne kmslksrr hahaha😂 benimde gibegim yok fakat kalcam kolarim iri bir kadiin oldum hemmde 1.63 boyumlan😂😂😂
kmslksrr Birminicikanne bende bir tek göbek var 😆😆 ben kilo aldığımda hemen göbeğim ve yüzümden belli olur.İnşallah yüzümde şişmez😆😆