Isilhanim87 Yaşlıların da zamanında ne isimler koyduğunu gördük yani. Kimse sizin isim enerjinizi etkilemesin bence atlas güzel bir isim ⭐
enisenalbant Isilhanim87 Teşekkür ederim 😊 bende bunu anlamıyorum düşünsenize o kadar yakon Kişiler hep kusur arayıp morel bozarken bu platform da kimse kimseyi tanımazken destek oluyor yanında oluyor 😊
Ddmbcglu enisenalbant amannn milleti kafana takma canım sen yorum yapanlar kendileri yapsın birertane daha istediği ismi koysunlar ozaman kime ne herkesin kendi zevki alıncakmış diye düşünme içinden geçeni söyle öyle insanlara senin moralin bozulacağına onlarınki bozulsun bakalım bidaha aynı şeyi yapabilecekler mi
enisenalbant winteriscoming Sanırım herkes standart isimleri alıştı diğerleri omlara göre isim gelmiyor onların çağında bu varmış şuan da bu var ama gel gör ki bunu göçen beyinlere anlat 😂
winteriscoming enisenalbant onların çağına ayak uydurmayacağız geçti o çağ onlar bugüne ayak uydursun. Boşverin kimseye laf anlatmak zorunda değiliz bizim çocuklarımız bizim kararlarımız 🎈
enisenalbant ikincikezanne_ Adaş olacaklar desenize😊Rabbim almayı nasip etsin böyle şeylere çok takılmam ama insan ister istemez şuan ki durumda daha çok alıngan oluyor bir de iç güdüsel olarak sonuçta çocuğumuza laf geldiği için üzüldüm sanırım😊
ikincikezanne_ enisenalbant aynen adaş olacaklar adları ile yaşasınlar inşallah hiç takma canım isim çok güzel
enisenalbant Gull_94 Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah,sinirim geçti bu mesajları görünce kendimi iyi hissettim🙈
Gull_94 enisenalbant hıc dusunmeyın bıle 😇ben kızıma kayınvalıdemın ısmını kyunca kı kendı ıstegımle koydum ben koymazdm ben sunu koyrdm dıyenler tek tek kaynana kaynbaba ısmı koydu cocuklarına elstrdıklerı seyı yaptılar bı nevı o yuzden kımseyı tınlamam sızde hıc dert etmeyın cocuk sızın cocugunuz kıme nee😇tadını cıkarın atlas bebegın gelecegı gune kadar hamılelıgınızın♥️
Annecik_ enisenalbant benim de oğlumun adı Ateş bana neler dediler bir duysan allah affetsin , çok ağır isim , cehennem gibi , çok yaramaz olur bıdı bıdı bıdu En son herkes Ateşikoooooo diyordu koca koca yaşlılar ahahah
Fatosef enisenalbant ay bu yaşlılar istiyor ki hep eski usul devam etsin isimler. Beğenmiyorlar yeni isimleri. Benim kayinbabam da çınar ismini beğenmiyor. Eşimin adı beytullah oglumun adıda uyumlu olarak Nurullah olunmuş. Ben çınar ismini beğendim değiştirmeyi de düşünmüyorum. Sonuçta çocuk benim kime ne…
enisenalbant Fatosef Çınar ismini bende istemiştim çok da beğeniyorum yeğenimin adı olduğu için koymamıştım ama olmasaydı bende direk Çınar koyardım😊
Masalannesii enisenalbant rica ederim ne demek evet bazen öyle oluyor acaba o ne der beğenirmi vs diye düşünüyoruz ama önemli olan sizin ne istediğiniz 🌸
zeytinkiz enisenalbant ayyyy canım oturur surda sana her isimle dlaga gecerim öyle yapım var 😆 kendimde Eylül Talia veya Deren Talia düşğnüyorum kısmetse ki onlarla bile dlaga gectiğim oluyor. 🤭 Millete ne canım heeee vet cografya inşallah ismi gibi tüm dünyayı gezer de gül geç 😁 millet de dalga gecilecek ne isimler var hiç kafana takma içine sindiyse koy gitsin ismiyle sağlıkla yaşasın 🤗
zeytinkiz enisenalbant ayyyy canım oturur surda sana her isimle dlaga gecerim öyle yapım var 😆 kendimde Eylül Talia veya Deren Talia düşğnüyorum kısmetse ki onlarla bile dlaga gectiğim oluyor. 🤭 Millete ne canım heeee vet cografya inşallah ismi gibi tüm dünyayı gezer de gül geç 😁 millet de dalga gecilecek ne isimler var hiç kafana takma içine sindiyse koy gitsin ismiyle sağlıkla yaşasın 🤗