Eslem0613 Esekoldurengunes merhaba nasılsınız merak ettim sizi bebeğiniz nasıl oldu beyninde ki genişleme ilerlemedi inşallah kontrole gittiniz mi?
Fatma-yldz Eslem0613 bulamıyorum bi turlu eğitim arastrma hastaneleri yapıyor dediler ama bilmiyorum :(
Eslem0613 Fatma-yldz saat tam 16.00 da açılıyor beş dk öncesinde mhrs yi açıp yenileyin ben o şekilde aldım
melegimablaoluyo34 Fatma-yldz önce ara deki ne zaman randevu var sana tatih söyler ne zaman aramam gerek bu taih icin de sende o tarihte saat 16 da ya 3 dakka kala falan ara iste ki hemen doluyo
Esekoldurengunes Eslem0613 En sonki kontrole gitmedik, Zeynep Kamil’e gitmeyeceğiz artık. Duruma göre doğumdan önce özelde bir perinatoloğa gideriz dedik eşimle. Kendi kadın doğum doktorum da zaten üstünde durmuyor, normal ölçüyor o. Sağ olun düşündüğünüz için 😊
Eslem0613 Esekoldurengunes takipli doktorunuz sıkıntı yok diyorsa öyledir zaten iyi yaptınız boşa stres yapmanıza gerek kalmaz
Eslem0613 Benımde sizin gibi gittiğim özel doktora göre sıkıntı yok ama zeynep kamilde yüksek ölçüyorlardı.Geçen gün yine özele gittim sıkıntı yoktu cuma günü zeynep kamile randevum var bakalım ne diyecekler yine