hulyaaksoy Fatma8997 bende aynı iki kızımdada mide bulantısı koku duyarlılığı fazlaydı bu 6 haftalık oldu daha bişey yok inşallahda olmaz 🤭
hulyaaksoy Mltm88 çok erken söylemiş evet değişebilir 🤭 en iyisi 16. Hafta diyorlar ama erkek daha erken hareketlenir diyolar 🤔
hulyaaksoy Fatma8997 hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 💗 belirtiler değişik olsa bile cinsiyet değişmiyo sanki☺️
Fatma8997 hulyaaksoy değişmiyormus degisiyorsa da doktorumuz gerçekten büyük yanılmıştır sizin cinsiyet belli mi
Derin_deniz01 hulyaaksoy bende bende ilk öğrendiğimde ağlamıştım istemiyordum çünkü daha bebeğim 10 aylıktı ama sonra bu sürece alıştım 2 kızım var bir de oğlum olacak Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hulyaaksoy Derin_deniz01 maşallah benimde 2 kızım var bi tanede oğlum olsun istiyorum inşallah 2 aylığız şimdi 1 ay sonra belli olur cinsiyeti galiba😊
Serap-26 Bizede sürpriz oldu oğlum 15 kızım 11 yaşında şuan üçünçü gebeliğim 8+2 çok şaşkınım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 35 yaşındayım
Fatma8997 hulyaaksoy dun öğrendik 23+4 hep gittiğimde ya erkeğe benziyo dediler yada gostermiyo dediler dunde gittiğimde bacak arasi bos kiz dediler yine değişir mi acaba kizlarimda direk net kiz demislerdi
hulyaaksoy Fatma8997 devlete mi gittin renkli doblörde belli olur canım benim de ikili testte ikisinede kız dediler değişmedi
Fatma8997 hulyaaksoy detaylıda görünmedi özele gidiyorum detaylidan bi 20 15 gun sonra gorundu kiz oldugu onada 100 de 100 ve ya 100 de 90 kiz demedi bacak arasi bos dedi kafam karışıyor simdi gerçekten kiz mi erkek mi sonradan değişen oluyor mu acaba
SineMina hulyaaksoy 3. Bebegim benimde baya supriz oldu 27. Haftaya geldik hala bazen inanamiyorum 🙊 ertesi gun hapi icmistim yinede oldu kismeti varmis demekki 3 ve 6 yasinda bi oglum bi kizim var buda kiz bakalim saglikla gelir ins 😇
Fatma8997 hulyaaksoy gittiğimde bacak arasini kapatmisti cok ugrasti doktorumuz goremedi gecende gittiğimde kendi doktorum bacak arasının bos oldugunu soyledi