basakurt hulyaaksoy 2 oğlum var sürpriz bebek adını verdik 3. ye hala nasıl oldu bilmiyoruz 🤷🏼♀️ Haftama girdim an itibari ile perşembe gideceğiz belli olursa öğreneceğiz sağlıkla gelsin🐣
Zumra45 hulyaaksoy benımde 3 cu gebelıgım ıkı kıızm var bıde insallah oglum olacak rabbım sizinde gonlunuze gore versin bu arada 36 cı haftadayız🌺🌼🥰
Fatma8997 hulyaaksoy tabikide kizlarimda surekli mide bulantısı ve istifra olurdu bunda maşallah 1 kere bile olmadı kızımın birine kisin hamileyim yine ya bu sene çok soğuk yada ben bu hamilelikte bu kadar üşüyorum ama cinsiyeti öğrenir öğrenmez buraya seni etiketleyip yazacam Rabbım hayırlısını nasip etsin
hulyaaksoy Mkadds cenneti garantiledin derler bizim orada kız evlat rahmettir inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız 💗
hulyaaksoy Mavilotta cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var😊 rabbim diğer evlatlarınıza sağlıklı ömür versin inşallah
mucizemm_3 hulyaaksoy bir oğlum bir kızım var 33 haftalık hamileyim oğlum olacak hiç niyetim yoktu hatta aralarında çok yaş farkında var bakalım nasıl olacak 😊
Selmakaraduman20 hulyaaksoy benimde çok büyük sürpriz oldu hemde 29+1 hafta . Bi oğlum bi kızım vardı ikinci kızım geliyor inşallah hayırlısı bakalım.🤲🤲😂
hulyaaksoy Fatma8997 bende aynı iki kızımdada mide bulantısı koku duyarlılığı fazlaydı bu 6 haftalık oldu daha bişey yok inşallahda olmaz 🤭
Mltm88 Benimde 2 kızım var..11+6 haftalık hamileyim..2 gün önce doktora gittim bende doktorda pipi gibi bişey gördük ama doktor henüz hazırlık yapma biraz daha bekleyelim dedi🙂 bekliyoruz 🌼
hulyaaksoy Mltm88 çok erken söylemiş evet değişebilir 🤭 en iyisi 16. Hafta diyorlar ama erkek daha erken hareketlenir diyolar 🤔
Sfy-8013 Oğlum 6 yaşında kızım 4 yaşında 36.haftada oğlumu bekliyoruz çok heyecanlıyız 😁 biraz zor olacak ama hayırlısı
hulyaaksoy hulyaaksoy yok canım yani cinsiyeti belli değil sma bi tanede oğlum olsun istiyorum☺️ Rabbim inşallah nasip eder