lifeofmybaby Kubra5328 tamı tamına 60 gün kaldı miniğime kavuşmama😍🙏🏻 Normal doğum istiyorum ama bakalım hangisi hayırlıysa o olsun💕
Habibe34 Dilara8228 benimde uygulamaya göre 64 ama 2. Sezaryen olduğu için 56 gibi ekstrem bişey olmazsa.
Aloneanqel Habibe34 hayırlısıyla kucaklayın inşallah 🙏🏻 İki çocuk arasında kaç yıl bıraktınız acaba , bende ilk doğumumu sezeryan yaptım aralarında çok sene olsun istemiyorum ve hamileliğimi çok özledim de 🙈🙈
yasemin257 Kubra5328 59 gün yaziyor bakalim. Normal istiyorum insallah 🤲 Ama Allah hangisini nasip ederse artik. Sezeryan mi normal mi gorucez
Haceralp Kubra5328 37 gün kaldı ama 6 haftadır yatıyorum bebek çok erkenci çıktı gelmeye yer arıyor durduğu kadar 34 haftalık olduk erken doğum riski olan var mı benim gibi 👼🏻
MehribanMehmet Haceralp bende de aynı durum. 34olduk bu gün yatış verdi banada. Sadece hareketin Tuvalet olsun dedi. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hazal1991 Kubra5328 uygulamaya göre 21 ama 16 gün sonrası için gün aldık, tercihimiz biraz da zorunlu olarak sezaryen