Gull_94 Tubis39 2 hazıran dıyo uygulamalar ama daha erken gelıcek gbı hıssedıyorum sızede oluyomu bu🥲😇
Aysel34 Kubra5328 23+5haftaligiz geriye 114gun kaldı burda baktığımda neredeyse herkesin çıft sayıya düşmüş sabırsızlıkla bekliyorum o günleri😊🙏
kucuktosbik27 Kubra5328 65 gün kaldı bi heyecan olmadı değil 😅 inşalllah herşey yolunda giderse normal doğum olsun istiyorum ama nasip tabi☺️
birprensesvebirprensannesi Kubra5328 110 gün kaldı uygulamaya göre. Doktorum 2 hafta kadar erken almayı düşünüyor doğuma o yüzden ya suni yada sezeryan dedi. Ve suni istemiyorum o yüzden kendi sancım gelmezse sezeryan olacak🤷
Tubis39 Gull_94 evet kesinlikle artık hareketlerini biraz daha aşağıda hissediyorum bir de yalancı kasılmalar oluyo arada :)
Zeynep_ayaz Kubra5328 şafak 127 🤲💕🥰 normal dogum istiyorum mumkunse sunisiz kendi sancimla dogurayim 🤲😁
Helinrojbinn Kubra5328 yarin basliyim hurmyaa cok duydum faydasiliymiss 😊 evde aksma kadar durmuyorum yok tik yok yuruyus spor ev deki temizlikl karsilaniyo
Kbrarz Nisanurunannesi3850 safak 86😊ikinci gebelik bir sıkıntı olmazsa insallah normal olucak bu dogumumda🙏🏻😊