FulYasin01 Mervesim Kızılay hastanesi , Sevda Uğur 31 haftalığız oğlum olacak nasipse ☺️ Sen kime gidiyorsun kaç haftalıksın?
Arzuhyl Mervesim 32 haftalık hamileyim 2 hafta sonra kayseriye gideceğim humada Cahit beyi düşünüyorum
Mervesim FulYasin01 selaaam benim bi arkadasimda ona gidiyo 🤗 yakınmisiz hümada ersad batmaza gidiyorum 32+6gunluguz
FulYasin01 Mervesim Memnun musunuz doktorunuzdan ? Ben aslında doktorumu seviyorum çevredekiler sevda hanım çok bıçak meraklısı normal doğumu nadir yaptırıyor diye duydum , bir yanım doktorunu değiştir diyor. 🤨🤨
Arzuhyl Mervesim ben de bir kez Erşad beye girmiştim sonra bir kez de Cahit beye gorundum Cahit beyle devam edeceğim insallah
Mervesim bgm96 Memnunmusun canim nasil doktorun ben onada gitmistim bana cok olumsuz seyler soylemisti biraktim 😂 hani hamileyim kanda falan cikiyo gunum 5 gun gecmis hamileligimden supe etmistim 😂
RabiaYrkAcar bgm96 muayene ücreti şuan ne acana ZERRİN hanımın muhteşem bir doktor bu Arada kızım da onda Doğum yaptım normal çok ilgili bir doktor her konuda
bgm96 Mervesim birz sert ve dobra bir doktor canim herseyi söylüyor benm bicok arkadasim onda dogum yapti tavsiyeler uzerine ona gittim bende cok memnun kaldi arkadslarim bende smdilik memnunun baya inceliyo bir hastayi canim
Mervesim REYHANdnmz ayniymişız iyi bi doktor ilgisi falan aradigimda ulasabiliyorum en azindan sorularimi soruyorum. Biraz ilac karsiti bi doktor askeriyede olmasina ragmen cahit beyden falan gayet guler yuzlu bidaha diyince ultrasyonda bebegimi gosteriyor bilmiyorum ben seviyorum mesela sık cagiriyo artik beni ntsye girdim gecen hafta bu hafta yine var + muayene
REYHANdnmz Ummi hanim Nuray hanım nasıl ilgisi filan Ben erşad beyden pek memnun deilim Sanki bakıp gönderiyor gibi me geliyor
Ummi REYHANdnmz ben memnunum güler yzlu bri orada bska dr. Gttim memnun klmadim ess geciodu detaya grmiodu nuray hanim soyluyo herseyi tabi istedgni sorcaksn merak ettiklrni o solemese bile sorunca cevaplıyor diğeri sori sordmmu bile cevp vermiyordu
REYHANdnmz Mervesim Ewet sadece gülüyor 😊iki gün önce gittim kontrolüme bu ay inanılmaz sıkıntılı geçti Beniç için dedim umursamadı 😳 neyin var demedi Değiştirmeyi düşünüyorum ama baştan beri gittiğim için cesaret de edemiyorum
Mervesim REYHANdnmz ya bende biraz ondan sikayetciyim aslinda 1 ay once gittim alt taraf asiri agriyo diye hamilelikten dedi ilac felan vermedi ama millet 3. Ayindan itibaren kullaniyomus magnexyum kalsiyum falan benden buyukler bel agrisi bile cekmemisler bide sana vermismiydik demezmi insan daha cok sinir ediyo verseydi once ben bu kabus agrilarinin hic birini cekmicektim
REYHANdnmz Mervesim ewet bu ay benim geceleri çatım sancıdı nedendir bilmiyorum Benimki riskli gebelik pıhtılaşma var iğne kullanmıyorum şikayetlerime en ufak cevap vermedi güldü geçti 😳😳😳