Kimse13- Gizemis kontrol yapan hemşire dinliyor ultrason gibi bişey değil sadece kalp atışını dinliyorlar küçük bi alet ben alıniçin gittiğimde kontrol içinde dinlemişti eğer kötü hissedersen hareketleri hissetmezsen gel dinleyelim demişti Her yerde de vardır bende
Ebru3890 Gizemis canım sen güzel düşün ki evladın da sağlıklı olsun ben de öyle yapıyorum inşallah hareketlerini hissetmeye başlayınca ozaman rahatlarız
ikimelekannesii22 Sinem12345 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin hiç belirti yoktu kontrolde öğrendim 😔
Nonik Benim 24 haftalıkta kalbi durmuştu. Resmen hareketli yumuşacık olan bebek karnımda taş kesti, ağırlaştı sanki. Ve anne hissediyor bu yüzden çok mutsuzdum 2. Günü doktora gitmek istedim ve kalbinin durduğunu öğrendik
balpetegim_35 Benim eşimde aynı . Bende gurbetteyim . Annemle gün aşırı konuşuruz . Oda benim annemi de her gün ara konuş diyip duruyor. Kendisi benim ailemi hiç aramaz . Çok samimi olmak istemiyorum. Zırt pırt arıyor rahatsız ediyor beni . Hep bekliyor bu sefer. Bi aralarda yengemi ara diyip duruyordu şükür onu aştık .