Bfduam Dilara0638 af edersin adetin hemen öncesinde sökülecek gibi alt taraf daha açık hissederiz ya, ha geldi, ha gelecek diye, öyle olmuş muydun? Benim bir kaç günüm var belirtim böyle.
Dilara0638 Bfduam o kadar şiddetli olmasada oluyordu evet ağrılar belirtiler aynı hemen hemen ama günüm 6 gün geçince test yapmıştım öyle çıkmıştı
Bfduam ebru_d_ Af edersin adetin hemen öncesinde sökülecek gibi alt taraf daha açık hissederiz ya, ha geldi, ha gelecek diye, öyle olmuş muydun? Benim bir kaç günüm var belirtim böyle.
ebru_d_ Bfduam bende adet sancisi gibi oldu adetimin ilk gunu de sancili geciyo cunku o yuzden adet olcam sandim olmadi gogus hassasiyeti o zmn pek yoktu bende bi kac gundur basladi bi de olmadan falan sirtim cok agriyodu bendeki belirtiler boyleydi ama herkesin ayni olmayabiliyomus evet 🙏
Birsen2906 birgaripyolcu herkez le bir olmaz ki onun belirtileri sende adet belirti si olur yada üşütme belirtisi olur umitlenirsin yani
Mrzy28-c birgaripyolcu klomen çatlatma iğnesi bide rahim kalınlaştırıyor estrofem diye bir şey arkasına rahim filmi oynata oynata kiste dönüştü galiba
Royem49 Kızlar 3 gün önce 9.1. İle öğrendim hamileleiğimi bugün 25.1 ol ştu norml mi yükselmesi acaba
Maeulle Dilara0638 bende 13 gündür o ağrıyı çekiyorum ama olmuyor bazen şidetli ağrım oluyor eğer varsa ilk gebelik olacak süpürge yaptım zaman 5 dakika geçtikten sonra belim kopuyor ağrım oluyor
Dilara0638 Maeulle gebelikte hemen yorulmalar bel ağrıları çok oluyor zaten adetine kaç gün var yada geçtimi test yap bi tane bide varsa çok dikkat etmen gerekir temizlik vs yaparken