Menesse1711 Ayra evet kabul ediyorum bu dönem gerçekten zor geçicek senin için ama sonrasını düşün daha güzel günler göreceksin ve sadece bir tecrübe ve anı olarak kalıcak sütün gelmeye başladığı anda sürekli sağmaya çalış acıdı deyip bırakma yada gelmiyo zamanla açılıyo ve ilklerde sütün yağ kısmı gelebiliyo o yüzden olabildiğince uzun sağ sütünü
Ayra Menesse1711 bu zor sürecin sonu mutlu biter inşallah brbeğim iyi olsun sağlıklı olsun allahın iznyle bi gün sağlıkla yavrumu alıp evme döneyim yeter bu süreç geçer rabbim in verdiği sabırla allah sabrını gücünü verir allahım kimsenin kucağını boş koymasın bebeklerimize şifa anne babaya sabır versim
NAZ-Naz Allah büyüktür ol deyince neler oluyor, benimde 550 g doğup şimdi iki yaşında bir çocuğu olan arkadaşım var.. Dua okudum bebek için, Rabbim senin kucağına kavuşmayı nasip etsin.. 🤲🤲❤️
Ayra NAZ-Naz amin allah razı olsım rabbim kabul etsin duanı arkadaşının çocuğunu da ona bağışlasın rabbim benim yavruma da bütün hasta bebeklere de güç kuvvet ve şifa versin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlatlarımızı bize bağışlasın
kiiraaz Ayra hamilelik süreciniz nasıl hızlı geçtiyse bu da öyle hızlıca geçip gidecektir emin olun. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize, ağırlığı 1050 de olsa sizden güçlüdür o siz onu düşünmeyin😍☺️ bütün kullarının sıkıntısını gideren Allah’ım sizinkini de su gibi alsın götürsün inşallah🤲🏻💜
Ayra kiiraaz amin canım allah razı olsun senden de dua eden bütün arkadaşlardan da rabniö evlatlarımızı bze bağışlasın inşallah
Sell90 Ayra Rabbim yavrunuzu saglikla tez zamanda kucaginiza alip yuvaniza goturmeyi nasip etsin. Rabbim tum erken dogan bebeklere ve annelerine yar ve yardimci olsun. Hamile olanlarinda bebeklerini hayir ve saglikla vakitlice kucaklarina almayi nasip etsin❤️
Ayra Sell90 amşn inşallah rabbşm bize sabır yavrularımıza şifa versin inşallah hamile arkadaşlara da vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasp etsin yavrularımızı bşze bağışlasım allahım
Ayra Bsmlh rabbim vakti zamanında hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin şimdi kaç haftalık oldunuz
Bsmlh Ayra Allah razı olsun 32 H Cumartesi iğne olcam bakalım ne kadar kalabılecek 25/26 beri tetikteyiz
Ayra Bsmlh inşallah 36 37 ye kadar dayanabilirsin sonrası allah kerim rabbşm size de bebeğinize de şifa versin
Seyda_yekta Ayra okudum Rabbim evladınız inşallah size bağışlar sütünüz bol bol gelir Rabbim sabır versin bende 25 haftaligim ve sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor pijamama kadar ıslaklık oluyor son bir 2 haftadır sadece berrak su akıntı şeklinde sizde de öyle mi oluyordu bende çok korkuyorum da erken doğumdan rahmim küçük olduğu için doktor erken doğum riskin var diyor beni biraz bilgilendirir misiniz acaba ?
Ayra Seyda_yekta evet malesef benimkide öyle oluyordu özellikle yoruldum yada idarımı tuttuğum xaman çok gelirdi doktora mutlaka danışın test yapsın bol bol su için uzanın ve uzun sarsıcı yolculuktan sakının havuç suyuda iyi geliyor ama benim şekerim tavn haptı resmen içemedim o yüzden 20 haftadan beri suyum sızıyor 28 e kadar dayanabildim inşallah siz en azımdan 36 yı görürsünüz gerisi rabbim kerim Allahım sana da bebeğine de şifa versn kuzum çok zor doğuruptA yanı başında bebeğni görememek yan odalardan bebek ağlama sesleri geliyor boğazım düğümleniyor ama iyi olsun da allahın izniyle rabbim sabrını veriyor allahım miniklerimize şifa versin kızımı sağlıkla almayı nasp etsin. Su mevzusunu sakın ihmal etmeyin üzerinde durun
mommysweet Allahım evladınızı size bağışlasın inşallah güçlü olun ki bebeğinizde güçlü olsun sağlıcakla alın inşallah kucağınıza …
Ayra mommysweet amin canım allah razı olsun güçlü olmaktan başka çare yok öalesef bebeğim için yakta durmak zorundayım