Sedef88 SELAM KIZLAR HAMİLEYKEN GÖBEK ÇİZGİSİ ÇIKINCA KIZ MI ERKEK Mİ BÖĞLE BİR BATIL İNANÇ VARMIŞ DENEYEN YADA ÇIKAN OLDU MU😅😅
benaslindayohum Sedef88 kizm oluyor gobek deligimin altindan vajinaya kadr inen hayalet cizgi gbi var arkadasimin erkek gobek deliginin ustunde de varmış onun daha uzun gerceklik payini bilmem ama bizde durum boyle 😊
Emregizem kız mı erkek mi ne olucanı bilmiyorum ama 8+3 haftalığım çizgi yoktu bu kadar erken çıkma ihtimali varmıdır şuan çizgi var bende 😅
Dunyyam benaslindayohum benimde gobek deligimin altinda cok belirgin var boyke hayalet gibi ustde de olmaya basladi.benim de erkek olucak.
Hatice5260 @Sedef88 https://imgyukle.com/i/NFIkoI cnm tahminde bulunabilir misin rica etsem cinsiyet için
efruzzz Sedef88 canim benimde yoktu 7.ayda karnim belirginlesince cikti tabi cinsiyetini çoktan öğrenmiştik batil.inanc yane
MervErdo Bende erkenden çıktı ama önce göbeğimin altınra çıkmıştı 37 olduk üstte 2 haftadır çıkmaya başladı oğluşum olcak benim bana kim dediyse hep göbek çizgin erkenden çıktıysa erkek diye bende tuttu
Merve6521 Bende de var hatta hamilelikten öncede çok silik bir şekilde vardı hamilelikten sonra belirginleşti göbeğimin altında da üstünde de var kızım olacak inşallah ❤️