Nazlnisaa Dilemege sancıda ve doğum esnasında maske taktırdılar mı? Ve doğum öncesi önlük tarzı bişey giydiriyorlar mı yoksa siz mi götürmüştünüz yanınızda gecelik falan.
Dilemege Nazlnisaa maske taktırdılar doğururken de maske vardı 🥺 herkes kendi gecelik götürüyor önlük yok
Beyzaylmz7 Hayırlı olsun :) Bende doğum yaptım suni ile 1 hafta oldu dikişlerden dolayı oturup kalkmakta çok zorlanıyorum sende de aynı sorun var mı acaba
Dilemege Beyzaylmz7 teşekkür ederim 🌸 sana da hayırlı olsun canım 🥰 evet ilk 1 hafta bende zorlandım ama sonradan onun da acısına alıştım 😣 zaten düştü 2. Hafta da dikişlerim
Ey_ser Dilemege ay maşallah maşallah bende 34 haftalık oldum bursa şehir hastanesine gidiyorum ayrı oda olmasına falan çok sevindim ya
Dilemege Ey_ser evet canım ayrı odalar 😊 Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
FibaPlus Ey_ser doğum yaptıktan sonra detayları yazar mısınız Bende 26.haftadayım şehir hastanesi Mustafa altundağ bey e gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum 😍
Hamileyim-mutluyum Dilemege Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Rabbbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah