Minikarpuz nur006 kraft calipso 2 de tüm saydığın özellikler var Bi bak derim ben anca kurdum yatağı titreşimi dönencesi her şeyi var :)
Ogretmenanne35 Kraft Madrid aldık açık gri rengi çok güzel kumaşı var . Özellikle park yatak kumaşları güzel olmuyor mağazadan gidip bakarak bir sürü modelden bunda karar kıldık. Bence bi bakın resimlerden çok daha güzel ☺️
Ogretmenanne35 nur006 henüz almadım çünkü yatağı kurmadım daha 4 ayımız var 🐣 ama yataş twiny diye bir yatak varmış arkadaşlarım ondan kullanmışlar hala yatıyormuş çocukları çok memnunlar onu alacağım 2 ay sonra fazlan yer kaplamasın diye almıyorum 😁
Ekvatoral nur006 bende yoykonun 8 in 1 aldım. Daha kullanamadık ama kumaşı vs çok iyi duruyor. Alt açma aparatı var yandan fermuarı da. Salllanabilir hale de geliyor. Cibinliği de var. Hatta anne yanı da olabiliyor ama biz yapamayacağız bizim yatak normalden oldukça yüksek.
brcnbyrm icimdekikelebek yok onu biliyorum o iç ölçüleri zaten ben dışını merak ediyorum duvara koyacağım boyutunu ondan istemiştim ölçüsünü
Minikarpuz Senaylcf merhaba boyutlarına göre kalın Bi pamuk yatak diktirdim ben. Kendi yatakları çok ince geldi sevmedim sanki rahat yatamayacak gibi :)
icimdekikelebek brcnbyrm yatağı henüz kurmadığım için ölçemiyorum maalesef dışında kartonun yazmıyor diye biliyorum yarın yine bakarım unutmazsam bi 🌸
Asliorc_ nur006 canım web sitesinde yatak hediyeli, ince bir yatak, ben bir süre reflü yatağı kullanacağım için hemen içine yatak almak istemedim daha sonra alınması gerekir diye düşünüyorum https://www.elelebaby.com/elele-lucca-donenceli-oyun-parki-70x110-cm-siyah-gri