nur006 %90 park yatak alacağım gibi görünüyor. Bana tekerlekli, alt alma, yandan fermuarlı özelliği olan bir park yatak önerisi yapabilir misiniz😌 Malum o kadar çok çeşit var ki kafam allak bullak oldu🥺🥺
Bim nur006 bende sizin gibiydim.Yoyko nün 8 in 1 park yatak aldım tavsiye ederim kaliteli ..daha kullanmak nasip olmadi ama begendim
merimerii nur006 yoykonun modelini aldım bende, tavsiye ederim istediğiniz her özellik var, kumaşı da çok kaliteli.
brcnbyrm icimdekikelebek ya merhaba bende almak istiyorum da acaba rica etsem dışından eninin ölçüsünü söyleme şansınız var midir 🙈
Bilibon Bende yoyko 8in 1 aldim oglusum bir ayi gecti cok memnunuz anne yani olmasi cok iyi gercekden birazda evhamli bi anneyseniz gordukce icim rahatliyo
mutluyuvamiz Bilibon tekerlekleri var mı canım bende bu modeli düşünüyorum da boyutu nasıl kaç yaşına kadar kullanabilir
nur006 Zeynep_ayaz bende hep meltem mobilyanın ahşap beşiğine bakıyordum aslında tekerlekli falandı o da ama herkes park beşik tavsiye edince çevremden olsun burda okuduklarım olsun fikrim değişti
Semashbl nur006 bende baya baktım yoyko 8 in 1 var bir de maccon nirvana vardı ben baktığımda anne yanı olan maccon olanı gözümüzle gördük kumaşı falan kaliteli olunca aldık zaten internetten de baya bakmıştık odamız küçük gayet sığdı yatağın yanında da çok aşağıda kalmadı odadan odaya da kolaylıkla çekiliyor denedim ☺️ tabi daha kullanmadık inşallah kullanmak nasip olur ölçüleri 70*110 ikisinin de bu arada
Semashbl nur006 https://ty.gl/wwtzvwa bu canım tabi burda biraz pahalı civil de daha ucuzdu biz olduğumuz yerden bir magazadan 850 ye aldık içinin yatagiyla beraber sallanma özelliği de var 9 kg ye kadar diyor ama hiç yoktan iyidir zorda kalınca
mucizemm_3 nur006 bizimki Kraft yandan fermuarlı alt açma yükseltili tekerlekli Kraft carmen model diye biliyorum kardeşim aldığı için tam modelini bilmiyorum