Esrakocer Arkadaşlar iyi akşamlaaarr❤️❤️ Bebek arabası olarak hem travel sistem pusetli olup hem de küçük az yer kaplayan kabin tarzı bildiğiniz marka vs. Var mı acaba yardımcı olabilir misinizzz
mavibahar Esrakocer 1.E bebekte Maclaren Atom Travel Sistem bebek arabasını var. Hem kabin boy hem travel sistem. 2.Casual Otto Trona Tarvel sistem var. Ama onu sıfır bulamazsınız üretilmiyor. Anca tutumluanne yada Gardorps gibi 2. El sitelerde bulabilirsiniz. 3.Bubaboo Ant Kabin boy bebek arabası var. Kraft Vesile Kabin boy bebek arabası var. Pierre Cardin Karma kabin boy bebek arabası var. Baby2Go, Kanz ve Chicco nun kabin boy var. Hepsi iyi ama araştırıp bakmanız lazım. Hangisi fiyat ve performans bakımından size uyarsa o. 😊
ovgu Esrakocer quinny xtra2 hem pusetli kullanabiliyorsunuz hem de tüm travel modellere göre cok daha azyer kaplıyor..ben geçtiğimiz hafta letgodan ikinci el aldım bence sizde bakabilirsiniz,sıfırları 4bin lira civarı ve pusetsiz fiyatı..
zerana Esrakocer baby forde aldık e bebebkten çok beğendik. Arabamızın babgajı küçük tatile çıkarken rahatşık oluyor puseti takınca.
Lore Bizim arabamızda küçük ve ailemiz başka şehirlerde olduğunu için tek kriterimiz arabaya sığması ve travel olmasıydı karft time aldık memnunuz kraft lime da iyiydi bi üst modeli ama timede puseti takıp çıkarmak daha rahattı tavsiye ederim
Esradgn3558 Bim doğrudur canım marka güzel de biraz fazla tabi, benim çevremdekiler 5-8 bine falan alıyor 🙄 bana göre de çok ve gereksiz ben kanguru kullanırım çoğu zaman diye düşündüğüm için 2000 lira bütçe ayırmıştım en baştan 🤷♀️
Semashbl Esrakocer canım bu özelliklerde 4baby marka var daha bugün baktık fiyatı daha uygun istersen bir bak ona da https://www.gittigidiyor.com/bebek-arabasi-puset/bebek-arabasi/4-baby-eagle-travel-sistem_spp_847869?id=491602763 bu hatta bütçe olarak değerlendirilebilir