Mervee26 Selmaolmz Serminin nakış dünyası sayfasından yaptırdım ama memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum. Niyetim sayfayı kötülemek de değil isteyene fotoğraf ve sayfayla konuşmaları atarım. Nakışların içlerinde boşluk bırakarak göndermişler 😏
kubr_pak Selmaolmz anne Serminin Nakış Dünyasından yaptırdım, 10nlu hastane çıkışı, çok memnun kaldım çok güzel, nakışı detayları felan tavsiye ederim 200 TL’ye yaptırdım 😊
Btlerva Selmaolmz https://imgyukle.com/i/NtZ0xH Damla dizayn sayfasından bunu yaptırdım canım 50 TL gayet güzel geldi ben çok beğendim
Rabiis Aylin61 bende o siteden yaptırdım burdan bı anne önermişti bende ona inanıp güvenip sipariş verdim ardından nasıl kumaşı falan deyince de canım valla doğrusunu söylemek gerekirse düşük ayarda yıkamama rağmen biraz solar gibi oldu baskıları dedi benimde canımı sıktı kargom hala gelmedi. Yıkayacaksan hafif hafif elde yıka canım nasipse geldiğinde bende elimde yıkıycam makinaya atmayı düşünmüyorum hemen solmasın baskısı 😊
Aylin61 Rabiis ben yıkadım ve ütüledim hiç bir sorun olmadı 40 derecede yıkadım 800 de sıkma Ve 1 saat 30 dk lık programda 🙂 Çamaşır yıkama konusunda programları iyi kullanmanız gerekir doğru program olursa hiç bir sorun olmaz ve beyaz içine başka renk atarsa da sorun olur 🙂
Esradgn3558 Selmaolmz **ricamobambino **florijebaby **nakissepetii **allhomebaby5 **minedikimevi0 bunların hepsi çok güzel ben de karar veremiyorum🤷♀️😅