Selmaolmz Merhabalar hastane çıkışı seti isimli onerebileceginiz bir sayfa var mi? ve memnun kaldığınız olsun lütfen nakisli olacak😊
Aylin61 Selmaolmz merhaba ben Instagram’da butikbebecik diye bir sayfaya yaptırdım çok kaliteli tavsiye ederim ama nakışlı model yoktu sanırım ama bir bakın isterseniz Ben tulum şapka eldiven 60 tl ye yaptırdım 11 li set 150 tl indirimde Kargo da dahil kumaşı gerçekten çok güzel İnşallah prensesimi bekliyorum giydirmek için 🥰
Selmaolmz Aylin61 Sağlıklı günlerde kullanılsın ınslah bizde prensesimize giydirmeye istiyrz nasip olur ınslah teşekkürler bilgi için 🍀
Albiina05 Aylin61 bir şey sormak istiyorum. Ben 30 derecede yıkadım ilk yıkamada soldu. Memnun kalmadım hiç. Evet çok çok uygun ama eski gibi oldu çok üzüldüm :( sizde de böyle bir sorun olamadı mı?
Rabiis Aylin61 bende o siteden yaptırdım burdan bı anne önermişti bende ona inanıp güvenip sipariş verdim ardından nasıl kumaşı falan deyince de canım valla doğrusunu söylemek gerekirse düşük ayarda yıkamama rağmen biraz solar gibi oldu baskıları dedi benimde canımı sıktı kargom hala gelmedi. Yıkayacaksan hafif hafif elde yıka canım nasipse geldiğinde bende elimde yıkıycam makinaya atmayı düşünmüyorum hemen solmasın baskısı 😊
cloverart Selmaolmz florijebaby de yaptırdım çok memnunum☺️ Arkadaşımın tavsiyesi ile yaptırmıştım bende. Profil linkini bırakıyorum https://instagram.com/florijebaby?igshid=mzh9d1dami70
Edadncl55 Insta.bebe.giyim, asafın dükkanı, serminin nakış dünyası bu 3 yerle görüştüm güvenilir sayfa nakışlı fiyatları 200 ortalama
Mrvee7 Selmaolmz Tasarimfeyza var instagramda ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ama arkadaşım yaptırdı ve çok memnun 🌿