2prensesmom_ gunsa1 kafalar hep aşağ tarafta zıpırların 😂 banada erkek gibi geldi sağlıkla gelsin kuzucuk
gunsa1 2prensesmom_ teşekkür ederim 🤩 🌸 o ara poposunu yukarı çıkartıp indiriyordu aşırı hareketli olunca da erkek diyorlar ne kadar doğru bilemem ama görücez artık 🤗
gunsa1 esraizmirli tabiki canım 🥰 doktorun da bir tahmini var da ben annişlerden de duymak istedim bakalım uyacak mı🤗
Nebos esraizmirli İkiside 14+3 canım ya başka yok maalesef :) doktorum söylemedi 10 gün sonra bakarız şimdi belli olmaz dedi
2prensesmom_ gunsa1 vallahi benimki zıp zıp zipliyor ultrasyonda eli kolu durmuyor çok zıpır olucak çok fena olucak dedi ama benimkide kız 😂😂
gunsa1 2prensesmom_ maşallah 🧿 o zaman hurafe kategorisine aldık bu bilgiyi 😅 ben de ilk kez hareketlerini gördüm dedim bu nasıl çocuk ilk olunca insan hayretle bakıyor her şeye çok güzel bi duygu gözümün önünden günlerce gitmedi görüntüsü 🤩
gunsa1 2prensesmom_ bazen onlar da şaşırabiliyor ama .bence %100 doğru tahminde bulundu ama insan acaba demekten de alamıyor kendini 🤗
2prensesmom_ gunsa1 benimde ilk bebeğim neyse ki her gittiğimde videoya alma şansım oluyor açıp açıp bakıyorum doyamıyorum rabbim sağlıkla elleri ayakları düzgün sağ sağlım gelmeyi nasip etsin bebişlerimize 💓😍