Ozgesmsk Aminn rabbim hepimize versin ya öle böle agrı degıl oturuom bıcak batıo kalkıorm bıcak batıo gbi allah muhafaza baska bı sorunda olur dıye doktora gidecegim şimdi nobetcı doktor buldum bakalım ne dicek 🙄
Buseninannesi_21 Ozgesmsk Bence test yapman için erken canim adete 3 4 gün kala yaparsan cikar zaten adet olmazsan da hamilesin demektir. 😊
Rabiabektas1 Ozgesmsk benimde aynı sizin gibi olduğu o gün misafir almıştım acaba yoruldum o yüzden mi ağrıyor dedim ama tam adet günü kan verdim pozitif geldi
ikigozumuncicegii Bfduam canım takma kafana . Bende senin gibi beklemekteyim . Bizde bir senedir istiyoruz olmadı doktora gittim sol da 3.5 santim çikolata kistin var dedi sonra değerlerime baktı prolaktin yüksek Buda engel gebeliğe dedi distonex yazdı içşnde iki tane biraz hafta arayla içtim . O ayda değerlendirdim olmadı . Sonra herkes soğan küründen bahsediyodu Saraçoğlu kisti eritiyor yumurtalıkları iyi çaliştıroyo diye . Bu ay o u denedim 15 gün içtim sabah aç karnına akşam yaymadan önce . Bu ayda olmada hormon ilacı yazacak Çinli o daha kötü . Birer gün arayla üç gün değerlendirebildim sadece . Sonra adetime 8 gün kala ilk sağ göğüs ucu sadece göğüs ucu nasıl acıyo aynı gün iki gün sağ kaşığım çok hafif hafif battı hissetim . Ondan Ülkü gün sonrada sol göğsüm öyle oldu ben senin gibi dayanamayıp yaptım çıkmadı bişey . Bugünde yaptım yine çıkmadı . Çarşamba adet başlangıç günü . Bide o gün test yapcam .uzun oldu ama şuanlık bende olanlar böyle bende senin gibi çok takıyoduö kafama olmayınca suçlanıyorsun . Şuna ben şöyle diyorum allahım sen biliyorsun kalbimi sağlıklı hayırlı evlat ver . İnşallah hamileyizdir. 😞
Bfduam happypregnant29 bende bir hafta kala yaptım negatifti. Haklısın moral bozuluyor öyle görünce. Adet olmak daha iyi tek çizgiyi görmektense.
happypregnant29 Bfduam aynen ki ben olursa olur olmazsa olmaz modunda olduğumu sanıyordum ama baya moralim bozulmuştu istemsiz şimdi olsam beklerdim 😊
Bfduam teachervera Az önce benim sorumdaydın cevabın icin teşekkür ederim, ne cok benzer hallerimiz var biz bayanların adet öncesi beklerken:) su dökdüğünde silinmiyorsa kuruma olmuyor ve pembeyse rengi, denedin mi suyu?
fethiyeli48-48 Ozgesmsk ben adetten 6 gün önce öğrendim yumurtlama günü 1 günden itibaren 13 günüme takabilir ediyordu
gul_bf Ozgesmsk iliski tarihinizden 10 gün sonra kan tahliliyle betahcg baktırın iki-üç gün sonra tekrarlayın değerleriniz iki katı yükseliyorsa gebelik vardır. En erken bu şekilde öğrenebilirsiniz
Bfduam teachervera şu an değil:) ilk öğrendiğini anlatmıştım ya ona isnaden demiştim. Kuruma olsa suyla silinir diye su damlattıysan görmüşsündür.
Ozgesmsk Hastanedeyim suan kızlar kan verdım doktor kan ıstedı ıdrar tahlılı ıstedı anlattm bırazdan sıkısınca gel bı bucum lt su bıtır de ultrasonla bakıcam belkı sistit mi ne öle bişe dedi vardır gebelik vardır bı bakalım sonra konusucaz aonuclarını al Gel dedı su ıctm gezınıorm ☺️
Burcuckmk Ozgesmsk 10 gun kala test yaptim negatif çıktı adetimn4 gun geçince yaptim betam cok güzel cıktı send3 adetin geçmesini bekle negatif cikarsa simdiden bunaltirain kendini