Ozgesmsk Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz ve ovülasyn günlerni takip ettm. 18 marttan bu yana acayip kasıklarımda agrı var acaba hamile olablirmym Çok dua ediyorum öleyimdir diye sabah aksam acaba dıye meraktan aklımdan cıkaramıyorum psikolojikmi yapıyorum dıyede Düşünüp Üzülüyorum nedendir sizce erken nasıl ögreneblrm 3 hafta 0 gün yazıo programa göre son adet tarhimden itibaren. Yardımcı olurmsnz ☹️
[silindi] Ozgesmsk Regl gününüzün en az 1 hafta geçmesini bekleyin idrar testi yapın :) inşallah oylesinizdir
Neslibt72 Ozgesmsk erken genelik testi alırsanız adetiniz 4,5 gün önceye kadar çıkabiliyor tabi buda kişiden kişiye değişiyor. En garantisi adet günü geldikten sonra yapmakmiş
Ozgesmsk [silindi] yatıp kalkıp mı acaba artk eşim sen iyice psikolojini bozdun takdiri ilahi düşünme bu kadar desede çıkaramıyorum aklımdan nasıl erken ögreneblırm dıye arastırma içindeym 😑
nslhnblblky [silindi] ben regl 2 gün gecikti idrar testi yaptım çıktı ikinci çizgi silikti hatta sabah aç karnına tekrarladım daha net çıktı ertesi gün kan testimi verdim beta hcg değerim 489,4 çıktı şimdi 5+5 hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Buseninannesi_21 Ozgesmsk Bence test yapman için erken canim adete 3 4 gün kala yaparsan cikar zaten adet olmazsan da hamilesin demektir. 😊
berilkus Bekle bekle dediler, dayanamadım adetime 5 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı. Hem de silik falan da değil, bayağı çift çizgi. ☺️ Sizin kaç gün var bilmiyorum ama dayanamıyorsan birkaç tane al, gün gün bak.
[silindi] Ozgesmsk O kadar üstüne düşerseniz asıl tutmuyor ters psikoloji ben ne zaman planlarimdan çocuğu çıkarmıştım o zaman hamile kaldım 😊
Ozgesmsk Liyasare Liyasare ☹️ Sanrm beklemekten baska carem yok programı ındırdım bıde bıldırım gelıp onla uyandım sızı esıt derecede sevdgm aklıma geldı dıye aman yarabbi iyimi yaptm kötümü bilemedim baktm aile gibi herkes yazmıs dedm bi soraym bende 😑
Liyasare Ozgesmsk bekle canim olur kafana takma allahın izniyle olucak inşallah Sitres yapma kasiklarinda ağrın varsa adet sancısı gibi bil ki yumurtlama dönemi canım benimde çok şey geçti basımdan burda öğreniyorum bilgileniyorum gerçekten hepimiz kadınız anne olmak istiyoruz allah’ım kimsenin kucağını boş birakmasin allah kimseyi evladıyla sınamasın içini ferah tut hamile olduğunda tekrardan burda yine buluşuruz inşallah tatlı kız
happypregnant29 Ozgesmsk bende böyle olup dayanamadım reglden 1 hafta önce yaptım negatif çıktı benim 4 gün geçince yaptım sonra silik çıktı kan verip öğrendim. Benimde normalde olmayan kasık ağrılarım vardı ama bence bekleyin geçmesini öyle yapın sonra insan durduk yere üzülüyor
Bfduam happypregnant29 bende bir hafta kala yaptım negatifti. Haklısın moral bozuluyor öyle görünce. Adet olmak daha iyi tek çizgiyi görmektense.
Birsen2906 Ozgesmsk yumurtlama gününü değerlendirdiği için ağrın oluyo canım gogus hassasiyet bile olabilir? İnşallah vardır ben ilk yumurtalık değerlendirdiğimiz kaşık ağrım gögs hassasiyetim mide bulantım baş dönmem 🤣🤣 dersin hamileyim adet bile gecikti psikolojik o moda giriyoruz ister istemez 🤗 yani
teachervera Ozgesmsk benim hamile kaldığım ay adetten önce öyle bir kasık ağrım vardı ki adetten 6 gün önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi görünce çöpe attım. 1 saat sonra çöpten çıkarıp bakayım dedim baktım ikinci silik çizgi var. İnanamadım dedim galiba kuruma çizgisi. Adet 1 gün geçince normal kaset test yaptım anında 2 koyu çizgi. Benim tek belirtim kasık ağrısı oldu
Bfduam teachervera Az önce benim sorumdaydın cevabın icin teşekkür ederim, ne cok benzer hallerimiz var biz bayanların adet öncesi beklerken:) su dökdüğünde silinmiyorsa kuruma olmuyor ve pembeyse rengi, denedin mi suyu?
yesilimsi Benim adetten 6 gün önce normal gebelik testinde silik çıktı. Teste ne zaman çıkacağı yumurtalama ve döllenme tarihinizle ilgili. Herkesin idrara yansıma düzeyi de aynı olmuyor o yüzde de bazıları daha erken öğrenirken bazıları daha geç öğrenebiliyor. aklından tamamen çıkartman tabiki imkansız elinden geldiğince rahat olmaya Allah’a teslim olmaya çalış, stres döllenmeyi olumsuz etkiliyor. Ben de önceki ay gün sayıyordum senin gibi 4 test falan yaptım adetime kadar, adet olunca daha çok üzülmüştüm. Ertesi ay enfeksiyon için fitil falan kullandım bu ayda adet olucam bence bu kadar enfeksiyon varken tutunmaz zaten diyordum ama adetime 1 hafta kala aynı adet belirtileri gibi belirtiler yaşadım göğüslerim şişti bir anda bel kasık ağrılarım oldu o kadar erken belirti olmasından şüphelenip test yaptım ve silikte olsa çizgiyi gördüm çok şükür. Uzun oldu hakkını helal et🙂 Rabbim en erken hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana da tüm bekleyenlere de inşallah ☺️