Yasmink Didem34 hımm bakalım benim bu ağrılarım acaba açılma habercisi mi nstde de bişey çıkmamıştı geçen hafta ama 39.haftaya kadar durur inşallah siz kaç haftalıksınız bu arada
Balmm11 Susamm34 Ilki sezaryen olmasa, 40 ı da bulur 41 i de ama 2. Sezaryende en fazla 39 a kadar bekliyorlar.🙄
WmonallissA Didem34 bende daha 32+6 da gittim, dr gelişim 35 haftayla uyumlu dedi, 2585 kg, 47,5 boyuda dedi, 20 Nisan’a sezaryen günü verdi, doktora göre 39. Hafta oluyor
E-G-C MiniCooperAnne bende 37+5 oldum benimde çarşamba sabahı yatışım yapılacak 8de en son 36+4de 3 buçuk kiloyduk bizde bakalım nasıl bir tombik gelecek :) sağsalim kavusalım ins.
ikiponcik_annesi Didem34 benim doktorumda 39 haftanın içinde alırız dedi ama baya 40 a gidiyo yani normal doğum süreci başlamazmı o zamana kadar anlamadım bide bu 280 gün 41 haftayamı tekabül ediyo ya 🤔
MiniCooperAnne @Didem34 Offf😂😅❤️🤰🏽🤱🏽👼🏾 Benim de son 7 saat. Bir avazda kurtarsin allah. Acayip heyecan basti nasil uyucam😂
Didem34 MiniCooperAnne oyy cok heycanlı canm Allah hayırlsıyla kucana almayı nasip etsin insallah bizede haber ver mutlaka süreç ve gelismeden🙈❤️✌️
MiniCooperAnne @E-G-C Ins canim benim. 9 ay boyunca yasadiklarimiz, katlandiklarimiz, cabalarimiz vs sonu gizel olsun ins. Evimize icimiz rahat bir sekilde geri donelim.🙏🏾🙏🏾🙏🏾🧿
MiniCooperAnne @Didem34 Ay sorma yahu, hem de nasil. Kalbim yerinden cikacak.🥲 Mutlaka haber edecegim. Darisi sizlerin basina insalah🙏🏾🌸