masallarin kizlar doktorum et mutlaka gun icinde bir ogununde bulunsun dedi lahmacun da kiyma sonucta sizce fast foodmu?
Busbushatun masallarin canım kıyma etten sayılmıyor yanı proteın ıcın asıl olan parca et kıyma cok cok az besın degerı hıc yememekten ıyıdır tabıkı
NefesDeniz masallarin Tabikide yiyebilirsiniz. Benim doktorumda muhakkak gün içerisinde bir öğünümün protein et olmasını istedi ve istersen köfte istersen döner istersen et istersen kıyma kavur ye dedi. Bu arada bir tane lahmacunda 1 dilim ekmek kalorisi mevcut güzelce yiyin afiyet şifa olsun😋
Beyzan masallarin lahmacun bence fast food değil ama çoğu hamur olduğu iicn et miktarı az bir de soğan vs de giriyor bolca. porsiyona dikkat etmek lazım sırf et miktarını karşılamak için fazla lahmacun yerseniz bu sefer karbonhidrat almış olacaksıniz bu şeker için de kilo için de zararlı olabilir
happypregnant29 Busbushatun niye sayılmasınki oda etin çekilmiş hali neticede ilk defa sizden duydum size kim söyledi peki?
Mlsa2530 Busbushatun şaka yapıyor olmalısınız. Nasıl kıyma etten sayılmıyor ikisi aynı şey zaten aynı miktarlarda olduğu sürece bir farkı yok besin değeri olarakda bir farkı yok.
tatlissannee Busbushatun ben et pek yemiyorum köfte yapıp yemeyi tercih ediyorum daha çok niye etten sayılmıyorki tavuk değil sonuçta🙄
Busbushatun happypregnant29 işte o cekılme ıslemı kaynaklı besın degerı parca et kadr olmuyor bıde kıymaya baska sey katadabılıyorlar ben kendım uydurmadım doktor bana oncelıgın oarca et olsun demıstı
Busbushatun Mlsa2530 kıymanom cekılme ıslemı dolayı ıle fark edıyor ayrıca bı parca etın sahıp oldugu yuzey boyutu kadr kıyma yemek ole kahmacunla munkunn degıl pek bırde kıymalara baska etlerde katılabılıyor ben kendım uydurmadım doktor bana soylemıstı oncelıkle parca et tercıh et demıştı
happypregnant29 Busbushatun yok uydurdunuz demedim zaten yorumu okuyun tekrar nerden duyduğunuzu merak ettim ilk kez duydum diye 😊
happypregnant29 Busbushatun parça et yemeyen biri yiyebilir ama bence çokta protein açısından sıkıntı olmaz. Ben o şekilde yapıyorum bir sorun yaşamadım
UmayAsya masallarin valla ben çocuğumda gerilik var diye 32.haftamda okan üniversitesinde prof. Bir doktora gitmiştim bana bol bol köfte tüket demişti öyle de yaptım şuan kızım haftasıyla uyumlu gidiyor
babyme_ay Lahmacundaki kıyma miktarı aşırı az olur canım istersen köfte tarzı bişeyler yesen daha iyi olur 😊
tonbikinannesi masallarin gün içinde en az bir öğün et yiyormusunuz ben yemiyorum acıkcası🙄sebze yiyorum bakliyat yiyorum eti bazen hafta da bir yiyorum bazen 4-5 günde ne bilim doktorlar söylüyor ama evde sürekli et bulunması gerekiyor bu denilene göre yani 2 kişilik bi aile için bile aylık en az 5 kilo et girmesi lazım o eve
Baobap tonbikinannesi son trimesterde et çok önemli. Muhakkak tüketilmesi gerekiyor. Benim diyetsyenim öyle söyledi. Et ve ekmek bebeği asıl büyüten şeyler dedi. Ekmek beyaz olmayacak ama. Tam buğday olmalı.
masallarin tonbikinannesi bende sebze bakliyat agirlikli aslinda haftada 1 et balik ve tavuk mutlaka ama her ogunde olmasindan kasti doktorumun mesela nohut yiyosan etli ye vs gibi
Baobap Busbushatun iyi de kıymada parça etin çekilmesiyle elde ediliyor neden etten sayılmasın ki? Çok saçma bir bilgi üretmişsiniz😂
Busbushatun Baobap doktor soyledi bunu canim onceligi parca etten yana kullanmak gerekli,kiymanin gectigi islemle alakali bide 150 gr et yiyebilirsin ama 150 gr kiyma yemessin ayni besin degerini kzanmiyorsun yani ben uydurmadim
tonbikinannesi Baobap yok haklısınız ama dediğim gibi ben hergün tüketemiyorum hatta vejeteryan arkadaşlarım var hiç yememiş başka şeylerden karşılamış o vitaminleri