_sumeyyebedir7_ Prenses21 aynen canım suyla hap gibi yut anında etki ediyor 🥰 inşallah faydasını görürsün minik top yap limonla Türk kahvesini yut
Gull_94 Prenses21 ben bı su bardagı suya bı tatkınkasıgı tuz yıne bı tatlı kasıgı seker atyodum ama dedıgım gbı hamıle degıldım bunu kullnırken bı doktrunzu arayın veya acıldrn bı gırıs yapın vucut cok susuz kalıyosa sıkıntlı olablr
ErsiNuray Prenses21 şükür canm.aman olmasn. Sen bu aksam bunu dene dr una git yarm mutkala bi care söyler o
_sumeyyebedir7_ Prenses21 Yemek kasiginin icine 1 cay kasigi silme kahve uzerine 6 -7 damla limon sikip karistirip kucuk toplar haline getirip su ile hap gibi yutulur böyle yaparsan canım
ErsiNuray Prenses21 o zaman evde doga yontemlerle devam et canm cok zor durum Allahim.yardmcin olsn. Gece yatmadan muz ye su ic bol bol. Insann ici almaz ama bebegin icin dayan yap gerekeni
Babyyyymother Prenses21 aynısını yaşadım günlerce gecmedi hiçbir şekilde ancak hastaneye yatip serum takviyesi ve probiyotiklerle gcti cok şükür lütfen ihmal etme bian önce git daha fazla sivi kaybetmesin vücudun