MerveDurr Prenses21 muz haşlanmıs patates falan yiyin ben pek anlamam genelde kabız sorunum vardırda 🙈
_sumeyyebedir7_ Prenses21 canım anında kesecek birsey biliyorum yapan kesti yani Türk kahvesi 1 kaşık içine limon sık minik top haline getir hap gibi yut 2 3 tane hemen kesiyor 🥰 hamilemisiniz bilmiyorum da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
ErsiNuray Prenses21 canm.tuzlu sekerli su karisik içmeyi dene serum gibi oluuor. Yarm cay bardagna yarm cay kasi seker tuz koy iyi gelir insalah
_sumeyyebedir7_ Prenses21 aynen canım suyla hap gibi yut anında etki ediyor 🥰 inşallah faydasını görürsün minik top yap limonla Türk kahvesini yut
Fatma_7 Kaç kilo kaybettin bilmiyorum ama ishal kilo kaybettirecek kadarsa bayadır var demektir bu sebepten gitmedin mi doktora falan
Prenses21 Fatma_7 58 dim 55 oldum kusmam istahsizlik fpn cok oldu atesim 39 derece oldu 3 gundur mahfoldum hemn kilo verdim
Eessrra Canım ishal su kaybınada neden olur. Kaç haftalıksın son haftalarda normal diyolar ama bilmiyorum tam
Gull_94 Normal zamanda bı su bardagna tuz seker koyup karıstırp ıcıyodm etkı edıyodu ama hamıleysenız doktra gıdın kılo kaybı yasıyomussunz serum vs takvıye yaprlar
ErsiNuray Prenses21 mideni bulandrmazzsa 1 su barda 1 er cay kasigi cay bardanda iceceksen yarımşar cay kasi bn oyle yapıyordm
Caglaanne Prenses21 bende hamileliğimin başından beri ishalim malesef doktora söyledim probiyotik yazdı sende doktorunla bir konuş bende 3 gündür içiyorum henüz fayda etmedi
Gull_94 Prenses21 ben bı su bardagı suya bı tatkınkasıgı tuz yıne bı tatlı kasıgı seker atyodum ama dedıgım gbı hamıle degıldım bunu kullnırken bı doktrunzu arayın veya acıldrn bı gırıs yapın vucut cok susuz kalıyosa sıkıntlı olablr
ErsiNuray Prenses21 bünyeden bünyeye degisir canm simdi cay barda dene yatmadan once bida içersin. Ateşinde cikmis covid suphen varmi acaba dikkat et kuzum bu zamanda
ErsiNuray Prenses21 şükür canm.aman olmasn. Sen bu aksam bunu dene dr una git yarm mutkala bi care söyler o