Ygmr89 -MinikMucizem- evet 2li taramam riskli çıktı🤲🤲🤲umarım hayırlı haberler alırım sizindemı 2li riskli coktı
-MinikMucizem- Ygmr89 evet yaş 35 üstü daha öncede 2 kaybım var doktorum istedi inşallah güzel haberler alırız sağlıkla gelir minikler 🙏🙏
venusyen genoksa ben de yaptırdım telefonda cinsiyeti sorduğumda söylemenin yasak olduğunu söylediler
-MinikMucizem- venusyen aa benim arkadaşlarıma söylediler ama daha önce yeni getirilen bir kural mı acaba 🤔🤔
-MinikMucizem- Ygmr89 ben 2li yaptırmadım canım direk doktorum bunu yapalım dedi 2 kaybım var daha önce yaş 36 yaştan dolayı riskin çıkacak kayıplarinda var direk bunu yapalım birsey atlamayalım dedi
handeliz -MinikMucizem- bugun mesaj attim genoksa yarin cikacaklar arasinda dedi hayrli haberler gelir insallah size bilgi verdilermi
-MinikMucizem- handeliz bana henüz haber gelmedi heyecanla bekliyorum bende inşallah güzel haberler alırız sonucunuzu banada haber verin mutlaka 🙏
-MinikMucizem- handeliz çok sevindim sizin adınıza inşallah benimde temiz gelir cinsiyetini de öğrendiniz mi 🥰
bnss handeliz sonuçlanma süresi neye göre değişiyor bilginiz var mı? 10 +-2 gün olarak bilgi verilmişti ama kimisinin erken sonuçlanıyormuş.12.günde sonuçlanır dediler ama biraz tedirgin oldum genelde hep erken sonuçlanmış
handeliz -MinikMucizem- ben 20 hftada vermistimm ultrasonda beynnde kist ile bobrek genislemesi var diye dr istemisti bebisimiz kizdi 🙏
handeliz -MinikMucizem- çok sükür bekleyen herkese sağlıklı haberler alahım evltla sinamasin kimseyii 🙏 2 haftam zor gectii buna sukur beterinden korusun hepimzii