[silindi] -MinikMucizem- ben 2 hafta önce yaptırdım genoks ile genstar arasında kalmıştım genstarla yaptırdım 14 günde geldi sonuç
Tuuche -MinikMucizem- inşallah canım gönlünü ferah tut temiz gelecek inşallah dualarım seninle ve hayırlı sonuç bekleyen diğer hamişlerle🤲🏻💙
Gokcecelik -MinikMucizem- Bende 2li taramam riskli olduğu için yeni yaptırdım eurofins 6.gunumde sonuç geldi içim rahatladı, cinsiyetinide tam olarak öğrenmiş olduk :) 400euro ydu benim hastanem önerdi
-MinikMucizem- Gokcecelik çok sevindim sizin adınıza bizlerinde inşallah temiz gelir 🙏 neymiş miniğin cinsiyeti 🤗
handeliz -MinikMucizem- bugun mesaj attim genoksa yarin cikacaklar arasinda dedi hayrli haberler gelir insallah size bilgi verdilermi
Laodike -MinikMucizem- ben de Invitae firmasına 2400 tl ye yaptırdım. 2 hafta 11 gun içinde sonuç geldi.
Ygmr89 -MinikMucizem- evet 2li taramam riskli çıktı🤲🤲🤲umarım hayırlı haberler alırım sizindemı 2li riskli coktı
Laodike -MinikMucizem- temiz çıktı çok şükür. Evet raporda yazmıyor ama arayan yetkili erkek dedi. Ben de cinsiyet söyleyeceğini bilmiyordum. Şaşırdım birden söyleyince 😄