bukabu Kızlar selam, 45-50 dk nst de kaldm bebiş ancak 6-7 kez hareket etti doktorlar yeterli bulmuyor tabii, ama ben bildim bileli de cok hareketli bir bebek değildi sanki 37+5 iz bebeğinin hareketleri az olan var mıı ? Bu neden olr acaba ?
Serendipity bukabu tok mu gitmistiniz? Bazen uyudugu zamana denk geliyor, tok ve su icmis biraz da yuruyus yapmis olarak girince hareketleniyor demislerdi.
Damlahtp bukabu ben geçen gün yarım saat girdim hiç bir kere bile oynamadı doktor bir sorun yok dedi valalhi eve gönderdi akaşam uyanınca başladı ben bu nst olayını pek anlamadığım için takılmadım bilmediğimden tabi
Yeni474747 bukabu benimde bu yüzden doktorum bırakmadı beni 1 paket gün kurusu yemiştim sonra hopladi zıpladı baya
bukabu Gllpkr yok çarşamba birdaha bakalım dedi yine az bulursa sanırm öne cekecek dogumu ama bu hareketsizlik niye olır ki
melegiiimm bukabu bana doktorum gunde 10 defa hareketini hossediyorsan korkma demişti. Sen gun boyu takip et.nts de yine iyi hareket etmis bence.belki uyuyordur.mesela benim bebegim sabah tan ogleye kadar hic hareket etmez ogleden sonrada cileden cikarir belli saatleri var oyuzden sakin baska doktora gorunmeden dogum karari vs alma derim
bukabu Damlahtp bende anlamıyorum valla hayır ztn cok hareketli de değil saat akşam 10 gibi oynuyor zaten gün icinde icimde tekmeler ucmuyor cok
bukabu Yeni474747 aa demek bu başa geliyor , hayır ztn normalde de gün icinde icinde tekmeler ucuyor diyemem aksam dizi izlerken bi cosuyor 10 gibi o yani
Cemile2304 bukabu benim de öule çok hareketli bi bebek değil ama doktor bununla ilgili kötü bişey demedi sorduğumda
Gizoos bukabu canım meyve suyunu dene bir dahakine Çıkolata bende çok fayda etmiyor banada sürekli açmısın diye soruyorlar benimki gün içinde hareketli ne zaman doktora gitsem ne hareket var ne sancı
bukabu Gizoos benimde aksam 10 da hareketli doktora gidip sırtüstü yattım mı oda yatıp uyuyor galiba, meyvesuyu deneyeyim dedgn gbi hayır sinir sistemi gelişim sorunu fln olmasın da
bukabu Cemile2304 dmi bende bugün baska bi doktora gittm kendi doktorum yoktu gelişim geriliği fln olabilir mi dedim öyle bir şey sözkonusu değil dedi ama işte insanın içinde bi soru işareti oluyor
Cemile2304 bukabu yok öyle düşünme tam haftasıyla uyumlu ama her bebek bir olmuyor inşallah doğunca da böyle sakin olurlar 🙈
bukabu Gllpkr uslu bebektir dedi de tatmin etmedi beni bi de bu kendi doktorum değildi onu carsamba görcem
bukabu melegiiimm benimde aynı işte akşam 10 gibi ediyor dizi zamanı keyfi geliyor, bende takmıyordum nasılsa gün boyu hissediyorum diye ama korkuttu bu gittigm:(
melegiiimm bukabu yok korkma sezeryan icin zemin hazirliyorlar hep ayni yontemler.dedigim gibi dogum flaan derse kesinlikle 1 tane daha doktora gorunmende fayda var