Kubraunlu Epelinkiran merhaba bende Bandırma Da Doğum yapacağım da hala doktora karar verememiştim dün devlet hastanesi acilinde Ayşe Özkan ı gördüm hamile birisi vardı baya ilgiliydi çok dikkatimi çekti inş hakkımızda hayırlısı olur
Epelinkiran aycay1 memnunmusunuz ben pek memnun kalmadım ilk haftalar ona gidiyodum, çevremdekiler de pek memnun kalmamış. Bi de araştırırken şöyle bi habere denk geldim ama isim benzerliği de olabilir günahını almak istemem bilginiz olsun diye söylemek istedim http://m.iha.com.tr/bitlis-haberleri/tatvanda-hastane-ve-doktor-ihmali-iddiasi-bitlis-967865/
Gekon1710 Betl Alihan beye güveniyorum da hastane olarak güvenmiyorum hijyen tanıdıklarımın hepsi enfeksiyon kaptı bebekleri 🙁
Zehber Gekon1710 bnm ev sahibinin kızı yeni doğum yaptı şehir hastanesinde hemde normal çok güzel ilgilenmişler cnm anlattıklarına gore diyorum özel hastene gibi bir ilgi varmış ordada
AppleCatCoffe Zehber Altıeylülde yaşıyorum ,35+4 üm tıp fakültesine Akın Ustaya gidiyorum şahsen memnunum 🤗Şehir hastanesine de eşi Ceyda Usta ya kontrol oluyorum ara ara :)
Zehber AppleCatCoffe rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize sağlıklı bebislerimiz olsun inşallah 😘😘
AppleCatCoffe Esra93 şehir hastanesi yapamıyor detayalı ultrasonu tıp fakültesine sevk ediyorlar orda da 122 tl ye yapılıyor 🤗
Esra93 AppleCatCoffe Teşekkür ederim araştırdım bende ya üniversite hastanesine gidicem yada Alaaddin beyin özel muayenesine ikisini de iyi anlatıyorlar hangisine gideceğime karar veremedim 😊
beiska Esra93 merhaba aynı gün ultrasona girebiliyor muyuz fakülte de bandırma dan gidicem ve durumum acil
Esra93 beiska Hiç bilmiyorum bende İstanbul da yaşıyorum yazlığa geldim bende randevu alıcam sanırım aynı gün yapılıyor