Zehber Nur16 hmm andlm cnm şuan yakınız valla bende bayram diye kaynanamin yanina geldim dursunbey yakın buraya
Esra93 Hatice54 Renkli ultrason zamanınız gelmiş 20-24 arası yapılıyor doktorunuza söyleyin muhakkak 😊
Gekon1710 Durdudiler ben bandırma da yaşıyorum burda Alihan tığlıya gidiyorum ama hastanesine güvenmiyorm Balıkesir şehir hastanesine geçiş yapıcm nasip olursa
Gekon1710 Balıkesir Atatürk Şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason a ücret alıyorlar mı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar biliyor musunuz? 😊
Kbrars10 Gekon1710 şehir hastanesinde yapmıyorlar üniversite ye gönderiyorlar ayrıntılı ultrason için
Sldaygn @Gekon1710 canım orda yapmıyorlar üniversite hastanesine sevk ettiler beni ordada 120 lira ücret
Zehber Sldaygn ilk doktorum bana da aynısını demişti ama sonra dan doktor gelmiş artık ayrıntılı ultrason devlette de yapılıyor
Zehber Kbrars10 artık gondermiyolar canm bnm ben atatürk şehir hastanesinde oldum ayrıntılı ultrasonu ve ücretsiz
Gekon1710 Betl Alihan beye güveniyorum da hastane olarak güvenmiyorum hijyen tanıdıklarımın hepsi enfeksiyon kaptı bebekleri 🙁