Busrakumsal Gulsen4224 Ramazan ayının ortası gibi canım iftar sahur derken heran gelebilir bekliyoruz bakalım 😂
Gulsen4224 Busrakumsal bende ayişe günence gidiyorum canım 23 nisan dedi doktorum hayırlısı olsun inşallah Ramazan’ın ortasında gelecek galiba minikler 🌸
Myfamily Rumeysadilruba Rumeysadilruba ben yılbaşından önce almıştım paketi ondan dolayı olabilir yılbaşından sonra özellerde fiyatlar değişiyor ya ondan kaynaklı olabilir çünkü bu paketi alırken yılbaşından sonra fiyatlarımız değişecek demişlerdi
melissara Busrakumsal Meram akademi hastanesine gidiyorum doktorum Tülin Yaman çok memnunum ilgisinden doğum paketi satın aldık 5000 tl 🥰
seldaaaaaaaaaa Rumeysadilruba akademi hastanesi yilbasindan önce fiyat olarak daha uygundan yılbaşından sonra fiyatlar arttı diye biliyorum
bademsekeri42 Serpil-3 Ben 3-4 bin bekliyom valla özel hastane değil aslında meram tıpta yapıyosun doğumu ama bilmiyorum doktor profesör olunca
Serpil-3 bademsekeri42 aynen özel değil bişey değil bence para almıyordur birde ben sekreterine sordum herkese girmez dedi söz verirse giriyormuş sezaryene kendisi yapmazsa medicana ya giderim zaten
Emineyusra Gulsen4224 Ayy cok heyecanlı rabbım hayrlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsaAllah 🤗 sezeryan mı 🤗
Gulsen4224 Emineyusra ewt balım hemde nasıl bebeğin tersti en son dönmez ise sezeryan dedi kontrole gideceğim bakalım umarım dönmüştür senin kaç haftalık cnm🥰
Gulsen4224 Emineyusra inşallah cnm ya 🤲🏻1 hafta var desene aramızda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim balım🤲🏻💜