Tugcegurumi Kevserlina evet bize göre de öyle ama bizde anlam veremedik kaç kere sordum aynı cevabı aldım 😅
Serpil-3 Tugcegurumi asıl yani tıp fakültesi de mi para istiyor bende Meram tıp ta olacam inşallah ama hiç bilmiyorum para alıyorlarmı benim dr Ali Acar
ttugce_soyluu Serpil-3 benim doktorumda Ali Acar eğer Necmettin erbakan meram tip fakültesi hastanesi uygunsa özel ebe ile suda doğum istiyorum hastane ilgisi ücreti odada kaç hasta bir kalıyor felan nasıl daha önce doğum yapan varmı ki?
Eminos123 Busrakumsal medicana rengin hanimda yapmistim 2500 du bu doğumumu hersey yolunda giderse evde dogal digum yapmak istiyorum ebe destegiyle insallah rabbim nasip eder rengin hanim harika bi doktor kesinlikle tavsiye ederim
Emeltt Gulsen4224 bende bakarken selcukludaydm😊😊persembe gıdıcem ıns doktora doktorum erkek gbı dmstı 11+3 de 13 hafta +5 ken gıdıcem sende erkek dmstn bakalm 😊😊
Halenur-42 Şehir hastanesi gittim ilk zamanlar ama pek memnun kalmadım doktordan şimdi 15 Temmuz Zehra bebek’e gidiyorum memnunum inşallah doğum zamanı da bir sıkıntı çıkmaz
Cetinn Farabi de yaptım 7ay önce çok memnu ön kaldım doktorum Mehmet Bardakçıydı ama bayram iznine denk geldiği için refika selioğluna denk geldim iyi de denk gelmişim çok iyi doktor herşeyi sabırla karşılıyor çok güzel bi doğumum oldu çok şükğr 🌸🙏
Tugba-alcay18 Cetinn normal mi oldu doğum.ozeller para için sezeryan yapıyor falan deince benim kafa karisti
_Elifffffff_ Ebruuuuuu ben çok memnunum kendisinden 5 yil önce kızımıda onda doğum yaptım şimdi yine ona gidiyorum:) ssvd hakkinda hiç bir bilgim yok cnm ama normal doğumu çok desteklediğini biliyorum