Busrakumsal bebegimin-kokusu21 hala bekliyoruz canım tık yok hergün biri arıyor daha doğurmadın mı diye😂
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal 😃Hayırlısı ile zamanında sağlıkla gelsin inşallah . Son zamanlar hep öyle oluyor artık insan doğurmak zorunda gibi hissediyor herkes sorunca sanki vakti geçmiş gibi strese giriyor😅
ttugce_soyluu Serpil-3 benim doktorumda Ali Acar eğer Necmettin erbakan meram tip fakültesi hastanesi uygunsa özel ebe ile suda doğum istiyorum hastane ilgisi ücreti odada kaç hasta bir kalıyor felan nasıl daha önce doğum yapan varmı ki?
Serpil-3 ttugce_soyluu valla hiç duymadım ben ilçeden geliyorum zaten çok bilgim yok tıpta suda doğum bilmiyorum ama zor sanki bence hastaneyi arayıp görüşün yada ali beye sorun
ttugce_soyluu Busra_korkmazz canım ben ali hocaya başka şehirden geliyorum bzi konyaya geldiğimizde Necmettin erbakan meram tip fakültesi hastanesinde muayne oluyorduk artık ali bey orda devam etmicekmi
Busra_korkmazz ttugce_soyluu hayir oraya devam ediyor, ozel hastanede sezaryen yapiyordu akademi hastanesinde, orayla anlasmasi bitmis die duydum..
ttugce_soyluu Serpil-3 Mayısın 19 unda kontrolüm var bu gitmemde konuşacam 32 haftalık olmuş olacaz o zaman 😌
ASF123 Meram akademinin fiyatını anlamadım ne kadar arkadaslar ? Medikana 4.250 medova 4.000 sezeryan ve normalde fiyat değişmiyo
Tugba-alcay18 Cetinn normal mi oldu doğum.ozeller para için sezeryan yapıyor falan deince benim kafa karisti
Kevserlina Merhaba şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım memnun kalan var mı hangi doktoru önerirsiniz