Busrakumsal bebegimin-kokusu21 inşallah 🤲 hamileliğim çok güzel geçti hiçbir sıkıntım olmadı elhamdülillah 😌😌
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal maşallah dogumunuzda oyle olur inşallah🤲 ben cumartesi kontrole gideceğim inşallah Hacer Hanim’a🤗
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal 😊 Detayliya da orada mi girdiniz orada girdiyseniz memnun kaldiniz mi acaba?
Busrakumsal bebegimin-kokusu21 evet canım ama detaylıya hacer hanım bakmıyor aynı hastanede başka doktora sevkediyor memnun kalmıştım ben
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal Muslum bey sanırım demi ben de 3 mayısa aldım detaylı için inşallah. Ne kadar sürdü acaba, fotograf CD veriyor mu. Cok soru sordum kusura bakmayın🙈
Busrakumsal bebegimin-kokusu21 evet aynen o olması lazım hemen hacer hanımın yanındaki odada. Benim 20 dakika sürmedi baktı baktı bişey demedi en sonunda bi sıkıntı gözükmüyor dedi raporları çıkardı hacer hanıma göstermemi istedi hacer hanımda inceledi güzelce anlattı bi sıkıntı olmadığını dile getirdi. 🥰
_Elifffffff_ bebegimin-kokusu21 cd vermiyor ama çekim yapmanıza izim veriyor kendisi bakıyor hiç açıklama yapmıyor malesef 20 25 dakika anca sürüyor detaylı
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal Anladım canım. Ne güzel maşallah. Çok teşekkür ederim. Doğum yaparsan haber et inşallah 😊
mery00 bademsekeri42 bende tüp bebeğim ama sezeryan istemedim normal doğum yapan bir sürü örnekleri var o yüzden tüp bebek doktorumu değiştirdim Hikmet karabacağa geçtim bir sıkıntı olmazsa normal doğumu deneyeceğiz insallah
Prettybaby Merhaba Medicana da yakın tarihte doğum yapan var mı? Covidden dolayı sancı çekerken ve doğumda kaç kişi girebiliyor yanınıza
Busrakumsal bebegimin-kokusu21 beklemedeyiz canım 39 haftalık olduk yarın çatı muayenem var biraz korkuyorum 🤭🤭
bebegimin-kokusu21 Busrakumsal Maşallah kavuşmaya cok yaklasmissiniz 😊 Hic korkma inan kendini rahat bırakırsan hiç aci felan hissetmiyorsun. ⚘
Lavi85 Medova da Seçil hanımda doğum yapan var mı yada medicana sibel hanımda bende Seçil hanım A giyiyorum çok iyi ama doğumu nasıl olacak merak ediyorum
Busrakumsal bebegimin-kokusu21 çok şükür kolay geçti canım bir buçuk parmak kadar açıklığım varmış 😌🌸