Elbet-birgun-kavusacagiz tipikbiryayburcu insallah guzel sonuc alirsin canm 😊bizede haber ver heyecanlandim🤣
Hulyaaaa tipikbiryayburcu Adetin mi geçti kuzum 🤗 idrar testi yaptın mı Allah gönlüne versin inşallah
tipikbiryayburcu Hulyaaaa Adetime 3-4 gün kaldı. Dün çok sancım vardı ovülasyon testi yaptım kopkoyu çıktı sonra bugün gebelik testi yapayım dedim oda silik çizgi oldu bi tahlil vereyim dedim. İnşallah hepimiziin kuzum 🤗🥰
tipikbiryayburcu Elbet-birgun-kavusacagiz Yaa ağlatmayın beni hiç tanımıyorken bu kadar yakın olmanız çok garip 😥🥰 İnşallah canımm akşam sonucu atıcam 🤗
Hulyaaaa tipikbiryayburcu Anaaaam 🤦 aha da ben gibi olmuşsun bende adete dört gün kala tst yaptım silikti aynı gün kan verdim beta 30 du smdi beş haftaligiz. Ay ins vardır cnm haberdar et bizi 💓💓
Elbet-birgun-kavusacagiz tipikbiryayburcu 🤩 yaa cidden burdan biri kan vericem deyince kendim gibi sevinip dua ediyorum 🥰🥰 dualarim seninle🌸
Elbet-birgun-kavusacagiz tipikbiryayburcu sendende razi olsun canm benm🌸 yok degilim maalesef bi kaybim var ramazanda tup bebege basliycaz insallah😊
tipikbiryayburcu Elbet-birgun-kavusacagiz Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum bende dua edicem sana bol boool 🙏🏻 Ramazanın bereketiyle güzel haberler verirsin inşallah bizee 😍
Hulyaaaa tipikbiryayburcu Amin cnm inşallah benim ikinci gebeliğim 27 aylık bir oğlum daha var. Rabbim isteuen herkese nasip etsin bu duyguyu
Rabiabektas1 tipikbiryayburcu Ben karnım ağrıyor miğdem bulanıyor demiştim gebelik varmı dedi bilmiyorum dedim 😂
tipikbiryayburcu Rabiabektas1 Şey deseydin sende bilmem onu sormaya geldim bende 😂 Bende giidip öyle dicem midem bulanıyor halsizlik var 😁