3MelekAnnesi3 Gururunannesi Allah onları kahretmeye kafaya bak yaa kız erkek yerine keske saglıklı olsun deseler daha ailem hiç kimse sormadı cinsiyetini bile önemli olan saglık yaa
Berfininannesi 3MelekAnnesi3 Aslında hep erkek dedikleri için allah onları sınıyor herkesi öyle öncellikle sağlıklı ve hayırlı olsun gerisi boş 😑
Ays0 Gururunannesi aman ne önemsiyorsun ki sen onları bırak konuşup dursunlar çocuk doğunca da torun torun diye dolanırlar. Kız da olsa oğlan da olsa can bu sağlıklı olsun da ne fark eder. Çiftlerin benim gönlümdeki şu demesini anlıyorum ama dışarıdan biri yorum yapınca boğazlamak istiyorum 🤷
Ays0 Sağlıkla gelsin minik tosbik 😍 2 erkek yeğenim var abimin çocukları geçen diyor ki ya senin kızın doğunca bize ver ya da biz hastaneden kız bebek alacaz yazık değil mi benim anneme o evde hep tek kız kalıyor 😂😂
3MelekAnnesi3 Ays0 ahahahah cok haklı bir isyan 😂😂bende napcaksam 3 erkekle 😂ileri için cok iyi diyorum büyünce abi kardeş birbirlerine destek olurlar ama kucukken kavga dövüş aman allahım düşünmek istemiyorum 😂
Ays0 3MelekAnnesi3 ahahaha gözümün önünde canlandı o ufak çaplı savaşları 😂 abim bana keşke erkek olsaydın der hep bir işe girerken vs yanında destek arıyormuş ben olmuyormuşum 😂 umarım tüm hayatları birbirlerine karşı sevgi, saygı ile geçer 🥰
3MelekAnnesi3 Ays0 Amin inşallah canım 😊ben canlandırmak istemiyorum inşallah o savaşsa bende katılmam yoksa popolarına saplak yerler benden 😂
3MelekAnnesi3 Gururunannesi üzüldüm adına yaa ama sen dinleme onları kız evlat berekettir nimettir evin herşeyi olur o boşver dogunca da erkek istiyordunuz kızımı niye seviyonuz dersin i0q
2cocuk1kediannesi Bende aynı durumdayım 3,5 yaşında bir oğlum var eşimin huyu suyu tipiyle birebir aynısı. Şimdi 33 haftalık ikinci oğlum geliyor nasipse mayısta. Bakalım bu adamlarla neler olacak😅😅
3MelekAnnesi3 2cocuk1kediannesi amanın Allah sanada banada sabır versin bacım 😂benim oglumun arasında cok yakın araları 17 ay olmus olcak 🙄
SutlacimiYedimmiBen 2cocuk1kediannesi hemem hemen ayni durumdayiz😁 3 yasinda oglum huyu aynen babasi 32 haftalik hamileyim dogum mayista ikinci oglan💙
FasulyeveAnnesi3 3MelekAnnesi3 canım benimde evde 3 erkek var eşim ve 2 oğlum şimdi hamileyim cinsiyeti belli değil buda erkek olursa 4 erkek oluuolar yani egemenlik onların olucak artık onlar hepsi ben tek 🤦🙍
zerana Gururunannesi :D ohooo her konuşan ayaklı cehaleti kafaya takarsan başın çok ağrır. Kayınvaliden vajinalarımızı erkek bebek üretim tesisi mi sanıyormuş oğluşuyla sen evlenirken. Küfretmemek için kibar konuşuyorum olabildiğince. Sen takma kafana yazık bak bebekler istenöediklerini de hissediyorlar ta anne karnından. Kız evlat insanın sigortasıdır :D iki tane olunrsa emekli sandığıdır. Huzurdur nimettir. Tıka kulağını geç. Çok konuşursa azarla sustur
3MelekAnnesi3 FasulyeveAnnesi3 cok hazır degilim yaa hep kız düşünüyordum dünde rüyamda kız görmüştüm baya kıza hazırlamıştım kendimi o soku üstümden atıyım inşallah onada hazırlık yapcam 😂
2cocuk1kediannesi 3MelekAnnesi3 cümlemize Allak kolaylık versin inşallah, 2 bezli bebekte Zor kuzenimde öyleydi. Büyüyünce çok güzel oluyor ama ilk zamanlar yaşlar biraz zor🥲
Ruya89 3MelekAnnesi3 canim bende ücüncü oglusuma hamileyim büyük oglum 9yasinda cok uysal saygili efendi bir cocuktur ikinci oglumda tam bir firlama 🤪 ücüncüyü düsünmek bile istemiyorum 😅🐣 saka bi yana rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize 🤲🏻
3MelekAnnesi3 Ruya89 Amin cnm saglıklı olsunlar yeter sende saglıklı sekilde kucagına al inşallah 😊🤲benim oglum cok sımarık inşallah bu akıllı olur 😂