neslitolgaa Sevdanur5454 canım bide şeyi sorucam ameliyatı hangi doktor yapıyo mesela sana sezeryan günü veren doktor mu nasıl oluyor ben kime randevu bulsam ona gidiyorum her seferinde farklı oluyor da
Sevdanur5454 neslitolgaa ben acıl sezaryana alındım canım benımkını sınan zorzu yaptı ama normelde nasıl oluyor bılmıyorum
Sevdanur5454 neslitolgaa canım ben acıl sezaryena alındım belden ıgne yaptılar oan sorma durumum yoktu ama cok ılgılıler dogumdan sonra sureklı gelıp bakıyolar agrı kesıcı belırlı saatlerle yapılıyor
Babyisot Perinatoloji bölümünde İlker Ali cerciye giden var mı detaylı ultrason için randevu aldım bilgisi olan var mı
hakanebru_ Zeyzey8 kimse giremiyor yanına doğum yapana kadar sen görmek istediğin zaman haber veriyorlar yakınlrına 5 dakika görüştürüyorlar uygun zamanlrda saat aralığı var onun da doğum yaptıktan sonra refakatçi kim kalacaksa o geliyor yanına
hakanebru_ Zeyzey8 sonra da servise alıyırlar zaten servise geçtikten sonra babayı alıyorlar şansınız varsa diğer yakınlarınız da kısa bi süreliğine görebilirler sonrasında pandemiden dolayı kimseyi almıyorlar taburcu olurken yine baba geliyor o kadar
AycanReis hakanebru_ peki bebeği temizliyorlar mı cok merak ettim eski doğum evinde yapmadılar cünkü biz kendimi ıslak mendille temizlemiştik odaya geldiğimizde nası oluyor
AycanReis hakanebru_ peki doğum hanede önlük mü giydiriyorlar hala değişmedi di birde covid tesri yapıyorlar mı dopumdan önce ve sonra