Tgcefesygl Vala benim yine kaynanam kendini ortaya atacak o yüzden yalandan yemek uyduruyorum ona belki o aradığında anlık yemek bulurum 😊
Tgcefesygl Her gün istisnasiz çağırıyor güzel birşey ama evime alışmadım her gün istisnasiz arar evim ayrı ama belli değil birlik gibi ister istemez skldm
isranuroz Tgcefesygl haline şükret ben eşime ne yemek yapmaya kalksam kaynanam bilmiş bilmiş o bunu yemez bunu sevmez o böyle sever diye karışıyor 😂
Kurtum Tgcefesygl hamileyken işine yarar işte kuzum keşke beni de yemeğe öağıran birileri olsa kendi evimde yersem kusuyorum başkasının evinde yediğim şifa oluyo. Ha tabii normal zamanda ben de istemem her gün her gün o ne canım boşuna mı evlendim ayrı eve çıktım ben 🤣🤣
deletedmom11 isranuroz kız benmkide öyLe de işin güzeLi şu neyi sewmez dediyse herifim onu yaptım yedi yooo yiyo anne yoo sewiyo anne yoo daha dün yaptım yedik anne deyince kadın herife kızıyo ben yapınca yemiyodun diye 😂😂😂
DonatAysegul deletedmom11 bugün bende mutluyum ablam akşam yemeğine davet etti nohut pilav cacık kızlar kışın vazgeçilmez yemegimizdir😄😄
deletedmom11 DonatAysegul iyimiş gıı benm bi eLti bi görmce war kendi ailemden kimsem yok oLsa anama kitLer dururdum haftada bir iki
Tbberk [bilinmeyen] aklima gelenleeri yaziyim sana cnim😀 kizartma yap patlican patates biber. Bulgur pilavi, Bezelye yemegi, patates yemegi, firinda makarna., domates corbasi, bnde sececem bunlardan🤣
deletedmom11 isranuroz amaaan herifin yemek seçmez ama herşeyide beğenerek yemez mecbur yer yoksa aç kaLacak 😂 o yüzden aLıştı herşeye mecbur aLışacak başka çare wermiyorm 🙈🙈
Tgcefesygl Kurtum güzel ama işte sinirleniyorum abartıyorum da biraz sanırım hormonlar onu da öyle idare ediyorum 😂😂 isranuroz aynı durum bende de var birde bana inanmıyor tekrar eşime diyor yiyon mu diye oda evet deyince sessizlesiyor tabi oğlum diyor karının yemeği hoştur 😂😂😂😂😂
isranuroz Yesimgedikk bi kere dedim patatesleri çiğ çiğ yapmış allah işte çıkarıyo bir yerden eşimde bu ne çiğ patates mi yicem bana makarna yapsana dedi daha çok kudurdu 😂
Gozde Tavuğu haşlayıp suyunun yarısına pilav yarısına yayla çorbası yaptım. Patates biber kızarttım yanına da haşladığım tavuğu kızarttım. Salata yoğurt bitti gitti 😀
Kurtum deletedmom11 ben yemek yapmıyorum bayadır. Günlerdir ekmek arası peynir zeytin yiyorum çok bulantım var bitek bu iyi geliyo. Kocama da tok gel diyorum o da tok geliyor. Aslında ben de lu bulantılardan kurtulsam rahatlasam çok özledim yemek yemeyi 😢
Duygudrk Sulu köfte yayla corbası pilav 2 gün yeriz artık😀😁 hergün ne pişirsem diye düşünmek hemde hamileyken cok sıkıcı 😑