deletedmom11 Akşama ne pişircem derdi sizdede war dimi 😂😂 bari arada bi bu posttan birbirimize fikir wersek 😂 ay çok ihtiyacım war benim düşünmekden yemeği yapmadan yoruLuyo insan
Tbberk deletedmom11 valla dun mercimek corbasi pilav mantar sote yaptim. Bugun yok yani dusunuyorum hala🤣
GulcanYvz deletedmom11 kuru biber patlıcan dolması ve yaprak sarması yapıcam birazdan Ortaya karışık 😀yanınada mercimek çorbası tamamdır 😉
Damla________ Kız geçen sbarroda mantar yedim çok güzeldi biberle birlikte haşlamışlar bende öyle birşey mi yapsam ama mantarda pahalı anam 🙉
deletedmom11 Bugünü atLattım hadi herif fasülye istedi pİlawLa yarına kaLdı gayLesi bugün geçti demiyozda bunun yarını war diyoz😂😂
SadiyeAkgn deletedmom11 ben henüz o kokan tarafa geçmedim bişey hissetmiyorum 4+ 5 im acaba nezaman başlar 🤔🤔🙄
Tgcefesygl Bende de dün mercimek çorbası kaldı ama artık kamandim eşim yemekte seçiyor her gün aynı terane vala yemeğim olunca günüm güzel geçiyor ama asi da var bu gün çorbaya ekmek banıp doysun 😂😂yemek secmiyorsa sanslisiniz 🤗🤗
Alminaninannesi23 deletedmom11 esime balık aldircam salata yaninda corbba tammadir bugunde bole olsun🙂
Tgcefesygl GulcanYvz mecbur ama yemek bulmak zaten sıkıcı seçicilik de eklenince tam oluyor bu gün aşı oldum derim az naza çekeyim ya yarın 😂😂😂
GulcanYvz tubatayfun ne güzel maşallah diyelim nazarımız değmesin Ama bu aralar ses etmiyor benmkide hamileyim ya 😆